B. D. K. 2021.05.14 14:56 Frissítve: 2021.05.14 15:13

E-sport: elképesztő beállítás a FIFA-ban – ezzel az egész pályát belátni!

A világ legnépszerűbb sportjátéka, a FIFA-sorozat minden évben emberek millióit ülteti le a játékkonzolok és a számítógépek elé. A hibákkal teli játékot rengeteg kritika éri, többek között a kamerabeállítást is. Egy gamer azonban egy – igen költséges – megoldással szolgált arra, hogy az egész pályát belássuk a meccsek alatt – számolt be a sportbible.com.

Ezzel minden meccset hendikeppel indít (Fotó: Reddit)

 

A 19 éves informatika szakos amerikai gamer (Gatsbuu) megmutatta 1500 amerikai dollár (nagyjából 450 ezer forint) értékű monitorját, amelyen 5120x1440-es képfelbontást állított be, hogy az egész pályát belássa játék közben.

„Több szempontból is szerettem volna egy ultraszéles monitort” – olvasható a SPORTbible vele készített interjújában. Elmondta, ez megkönnyíti számára a kódolást és a különböző iskolai feladatok elvégzését, valamint videojátékozás közben is a hasznára válik.

„Élvezet így „fifázni”, mivel képes vagyok olyan beállításokat eszközölni, hogy az egész pályát belássam a meccsek alatt. Ez hatalmas előny az indításoknál, mivel az ellenfelem nem látja, hova megy a labda, és védekezésnél is hasznos, mert mindig tudom, hol helyezkednek a védőim” – árulta el a gamer.

Ez ám a felszerelés! (Fotó: Reddit/Gatsbuu)

 

„Hogy őszinte legyek, nem tartozom a játékban a legjobbak közé, de a széles monitor tényleg nagy segítség” – vallotta be az amerikai játékos, aki azt is elárulta, milyen csapattal játszik a legnépszerűbb játékmódban, az Ultimate Team-ben.

„A kezdőmben elöl van egy „record breaker” Kylian Mbappé, Neymar és egy POTM Szon. A középpályán Eric Cantona mid-icon lapját használom RTTF Moussa Sissokóval és N'Golo Kantéval. A védelemben Ferland Mendy, Raphaël Varane, Virgil van Dijk és Kyle Walker játszik, míg a kapuban Alisson áll.”

„A beállítások és a csapatom ellenére csupán Division 5-ben nyomom a „rivals” küzdelmeiben. De mentségemre szóljon, még új vagyok a játékban és fokozatosan lépkedek felfelé” – tette hozzá a gamer és megjegyezte, sohasem gondolta volna, hogy ilyen népszerű lesz majd a játékkal kapcsolatos posztja.

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.