Videó: Szerencsére jó helyen voltam – Franck Boli a góljáról

Vágólapra másolva!
2022.08.04. 13:31
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros 1–1-et játszott idegenben az azeri Qarabag együttesével a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének első mérkőzésén. A lefújás után a zöld-fehérek vezető gólját szerző Franck Boli értékelte a meccset, valamint beszélt a góljáról is.

„Nehéz meccs volt egy kemény ellenféllel szemben” – kezdte Frank Boli. – Nem volt könnyű, nagyon támadó szellemben léptek fel, ezért jól kellett teljesítenünk hátul, valamint gólt kellett szereznünk, és pontosan ezt tettük.”

A 28 éves elefántcsontparti támadó kijelentette, az első ütközet nem az eredményről szólt, hanem arról, hogy felkészüljenek a budapesti visszavágóra. Hozzátette, hogy a magyar szurkolók támogatása nagyon sokat jelenthet majd a csapatnak.

Boli kitért a góljára is. „Láttam, hogy a labda visszajön a kapufáról. Jó időzítéssel kellett fejelnem, szerencsére jó helyen voltam.”

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

QARABAG (AZERI)–FERENCVÁROS 1–1 (1–1)
Baki,
Tofiq Bahramov Stadion, 29 500 néző. Vezette: Ekberg (svéd)
QARABAG: Mahammadaliyev – Vesovics, Mustafazade, B. Hüseynov, Bayramov – Qarayev, Jankovics (Romao, 84.), Ozobic (Seydayev, 79.) – Owusu, Wadji (Andrade, 90+3.), Zoubir. Vezetőedző: Qurban Qurbanov
FERENCVÁROS: Dibusz – Botka, S. Mmaee (Thelander, 57.), Knoester (Kovacevic, 67.), Civic – Esiti, Laidouni (Besic, 88.) – A. Traoré, Zachariassen, Nguen – F. Boli (Vécsei, 67.). Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov
Gólszerző: Owusu (34.), ill. F. Boli (17.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik