Chelsea: igyekeznek függetleníteni magukat a külső körülményektől

N. ZS.N. ZS.
Vágólapra másolva!
2022.03.16. 14:04
null
Bár vezetünk két góllal, nem dőlt el semmi; csúcsteljesítmény kell a továbbjutáshoz – Tuchel (Fotó: AFP)
Roman Abramovics péntekig várja az ajánlatokat, miközben csapata, a Chelsea kiejtheti a BL-ben az egyetlen, még versenyben lévő francia együttest a nyolcaddöntő visszavágóján.

 

Esélyesként utazott Franciaországba a Chelsea, a Lille ellen hazai pályán aratott 2–0-s győzelmet követően nehéz elképzelni, hogy ne lenne ott a sorozat legjobb nyolc együttese között. A londoniakkal kapcsolatos hírek többsége mégsem a szerda esti mérkőzésről, sokkal inkább Roman Abramovicsról szól. Az orosz tulajdonos péntekig adott határidőt az érdeklődőknek, hogy ajánlatot tegyenek a klub megvásárlására, és a hírek szerint egy komoly jelentkező biztosan van: a Közel-Kelet legnagyobb médiavállalata, a Saudi Media Group (SMG) 2.7 milliárd fontot készül letenni az asztalra.

A londoniak mindeközben igyekeznek függetleníteni magukat a külső körülményektől, arra készülnek, hogy az utolsó talpon maradó francia együttest kiejtik a BL-ből.

„A Lille agresszív, támadó stílusban futballozik, a Stamford Bridge-en is sok nehézséget okozott nekünk   – dicsérte az ellenfelet Thomas Tuchel a találkozó előtti sajtótájékoztatón.  – A félidőben járunk, és bár vezetünk két góllal, nem dőlt el semmi. Csúcsteljesítmény kell a továbbjutáshoz.”    

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK
21.00:
Juventus (olasz)–Villarreal (spanyol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen:
1–1
21.00: Lille OSC (francia)–Chelsea (angol) (Tv: Sport2) – élőben az NSO-n!
Az első mérkőzésen: 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik