BL: Számomra a döntő egy derbi lesz, mert még mindig evertonos vagyok – Ancelotti

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.05. 13:41
null
Carlo Ancelotti 18 hónapig irányította az Evertont, mielőtt visszatért a Real Madridhoz (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Real Madrid hosszabbítást követően 3–1-re legyőzte a Manchester Cityt a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének szerdai visszavágóján, és a párharcot kétgólos összesített hátrányból megfordítva bejutott a döntőbe, amelyben a Liverpool lesz az ellenfele. A királyi gárda vezetőedzője, Carlo Ancelotti elmondta, számára extra jelentősége lesz a finálénak, hiszen korábban a „vörösök” városi riválisát, az Evertont irányította.



Carlo Ancelotti tavaly nyáron tért vissza a Real Madridhoz, miután 18 hónapig irányította a Liverpool városi riválisát, az Evertont, amellyel a Premier League 2020–2021-es idénye elején vezette a bajnokságot – az olasz tréner nem feledkezett meg a liverpooli időszakáról, a Manchester City elleni győztes visszavágó után elmondta, a Liverpool elleni BL-döntő számára egy derbi lesz.

„Két évig éltem Liverpoolban. A finálé egy derbi lesz számomra, hiszen még mindig evertonos vagyok” – idézte a Sky Sports Ancelottit, aki a manchesteriek elleni elődöntőről is beszélt.

Szerdán a „vörösök” sztárjátékosa, Mohamed Szalah elárulta, hogy legszívesebben a királyi gárdával találkozna a döntőben, mert revansot akar venni a madridiaktól elszenvedett 2018-as vereségért.

A Liverpool–Real Madrid BL-döntőt május 28-án rendezik a párizsi Stade de France-ban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik