BL: Heynckes szerint pechesek voltak, de ez nem kifogás

Vágólapra másolva!
2012.10.02. 23:39
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjában a Bayern München meglepetésre 3–1-es vereséget szenvedett a BATE Boriszov otthonában. A németek megdöbbentek, a BATE legjobbja realista maradt a szenzáció ellenére is.

„Azt tudtam már a mérkőzés előtt is, hogy egy igen jó gárdával találkozunk – így Jupp Heynckes, a Bayern München mestere. – Jól szervezettek voltak, különösen hátul, ezt ma is remekül megszervezték. Eltaláltuk a kapufát és a lécet is, azaz pechünk volt, de hát meg kellene nyerni az ilyen mérkőzéseket..."Jupp Heynckes, a Bayern München mestere. – Jól szervezettek voltak, különösen hátul, ezt ma is remekül megszervezték. Eltaláltuk a kapufát és a lécet is, azaz pechünk volt, de hát meg kellene nyerni az ilyen mérkőzéseket..."

„Elmulasztottuk az előnyszerzést, és bizony rosszabbul alakultak a dolgok, mint reméltük – ismerte el Manuel Neuer, a Bayern kapusa. – A BATE jól védekezett, és ellentámadásaival szétcincált minket. Természetesen csalódottak vagyunk, de nem lehet panasz akaratunkra.”

„Nagyon nehéz mérkőzés volt, a legvégéig harcolnunk kellett. Szenzációs eredmény ez a számunkra. Örülünk egy kicsit, aztán dolgozunk tovább, a Bayern maradt a kvartett esélyese. Ez csak egy mérkőzés volt a csoportban” – értékelt higgadtan a fehéroroszok legendája, Alekszandr Hleb, a BATE középpályása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik