B. D. K.
2023.04.11 11:48 Frissítve: 2023.04.11 13:11

Videó: nem lehet nem imádni Ryan Reynoldsot, akiből előtört a szurkoló

Mint arról beszámoltunk, a Ryan Reynolds, Rob McElhenney duó által birtokolt Wrexham AFC hazai környezetben 3–2-re legyőzte a közvetlen rivális Notts Countyt az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokság (National League) 43. fordulójának 100 pontos csapatok rangadóján, és a megszerzett három ponttal karnyújtásra került a bajnoki címtől. A mérkőzés után felvették, ahogy Reynolds és a meccs előtt sokat kritizált kapus, Ben Foster megbeszélik, hogy a Manchester United és az angol válogatott egykori kapuvédője hogyan védte ki a 97. percben a sorsdöntő büntetőt – hívta fel a figyelmet a talksport.com.

„Te kis rohadék – mondta kapusának mosolyogva és igencsak felvillanyozott állapotban a hollywoodi sztárszínész. – Te túl öreg vagy már ehhez!”

 
National League: a sokat kritizált kapus lett a hős, rangadót nyert a Wrexham
Wrexham: csúnyán beszóltak a korábbi angol válogatott kapusnak

A 40 éves Ben Foster meg is jegyezte neki, hogy reggel felkeléskor érezte is begörcsölni a vádliját, és feltette magának a kérdést, hogy kell-e még ez az egész neki. Mint ismert, a kapus tavaly szeptemberben vonult vissza, de Wrexham kedvéért reaktiválta magát.

Ryan Reynolds értette a poént, és jelezte, rengeteg gyógyszer van a táskájában, ami jó lehet a lábára. Aztán ismét előtört belőle a szurkoló.

„Ez volt a legdrámaibb dolog, amit életemben láttam” – jelentette ki a klub egyik sztártulajdonosa. Pedig a Wrexhamnek az elmúlt egy-két évben nem egy olyan mérkőzése volt már, ami elképesztő végjátékot hozott.

 
Videó: „Ott van életem top 10 élménye között” – Ryan Reynolds csapata már megint mit művelt?!
„Walesben temessetek el” – Ryan Reynolds csapata a sírból állt fel 

A régi motoros Foster is megjegyezte, hogy ő is nevet ezen az egészen, mert még ő sem érzett soha ehhez hasonlót.

„Nekem ott annyi volt. Nem tudtam odanézni, de pont akkor fordultam vissza, amikor kivédted a lövést” – emlékezett vissza Reynolds, majd ismét mindketten hüledeztek.

AZ A BIZONYOS UTOLSÓ PILLANATOS BÜNTETŐ (Foster a lövés előtt mindkét lábával elhagyta a vonalat, ezért újra kellett volna rúgatni)


„Én már soha nem leszek a régi” – jelentette ki a 46 éves színész. Foster azzal folytatta, hogy a két csapat meccséről még sokat fognak beszélni, noha csak az ötödosztályban szerepelnek. Reynolds aztán megdicsérte az ellenfelüket, szerinte a Notts County egy csodálatos csapat, majd a győzelem kapcsán ismét elmondta, hogy már soha nem lesz a régi, de köszöni szépen. A vidám beszélgetést egy nagy öleléssel zárták.

A Wrexham másik tulajdonosa, a szintén sztárszínész Rob McElhenney a lefújás után azt posztolta ki a Twitterre, hogy nem tudja elhinni, hogy volt olyan, amikor unalmasnak tartotta a futballt. Aztán a kritikusoknak címezve megjegyezte, hogy ezért hozták Ben Fostert.A Wrexham számára a győzelem azt jelenti, hogy 103 pontjával hárommal előzi meg a Notts Countyt, amely ráadásul egy mérkőzéssel többet is játszott már. A walesi csapat 42 bajnokin van túl, négy mérkőzése maradt. Egyenes ágon csak a bajnok jut fel a negyedosztályba.

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

ANGOL NATIONAL LEAGUE (V. osztály)
Wrexham–Notts County 3–2

2023.12.09 13:17:45

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Mohamed Szalah a 150. Premier League-gólját, összességében pedig a 200. liverpooli találatát szerezte meg.

2023.12.06 16:38:40

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A sok sebből vérző angol nagy csapatok rangadóján a házigazda Manchester United győzött.

2023.12.03 17:15:07

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Pep Guardiola csapata hiába vezetett kétszer is, a Tottenham az utolsó percekben megmentett egy pontot.

2023.12.02 22:57:11

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Fulham kétszer egyenlített, majd vezetett, mégis a Klopp-csapat nyert. Szoboszlai 65 percet játszott.

2023.11.30 14:08:37

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A 21 éves támadó Londonban alapemberré vált, és már volt csapata hálóját is bevette a PL-ben…