PL: hihetetlen bejelentés a rekordigazolás előtt – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.10. 14:24
Mint arról beszámoltunk, a Premier League-ben szereplő Crystal Palace klubrekordot jelentő 10 millió fontért átigazolta a Paris Saint-Germain középpályását, Yohan Cabaye-t. A hivatalos bejelentés előtt azonban történt valami…

A 29 éves Cabaye egy másik PL-klubot, a Newcastle-t hagyta el 2014 januárjában a francia bajnok kedvéért, de nem tudta beverekedni magát Laurent Blanc kezdőcsapatába. Most hároméves szerződést írt alá a Palace-szal, 2018-ig várhatóan 13 millió fontot keres.

Cabaye Palace-ba szerződése a teljes angol sportsajtót meglepte, volt azonban valaki, aki Twitteren a hivatalos bejelentés előtt egy nappal már közölte a nagy hírt.

És hogy ki volt az? Egy lelkes sportoldal? Nem! Esetleg egy a klubot jól ismerő játékosügynök? Ugyan, a válasz jóval megdöbbentőbb, Cabaye átigazolásáról elsőként egy középiskola számolt be.


A teljes angol sajtót és a Crystal Palace hivatalos bejelentését fél nappal megelőző iskola mágiája odavész, ha elkezdjük visszapörgetni a hivatalos Twitter-oldalon a bejegyzéseket.

Csütörtök este ugyanis a Woodcote-ban tartott előadást Keith Millen, a Crystal Palace másodedzője.


Persze az is lehet, hogy ez csak véletlen egybeesés…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik