PL: a kéjgáztól lett ijesztő arca a Liverpool gyémántjának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.14. 16:04
null
Sterling a címlapon (Forrás: The Sun)
Ennek biztosan nem örülnek a Liverpool szurkolói: az angol The Sun bulvárlap képeket és videót is közölt Raheem Sterlingről, a klub tehetségéről, aki napokkal a Newcastle elleni angol bajnoki mérkőzés előtt (amelyen gólt szerzett) nevetőgázt, dinitrogén-oxidot inhalált.

 

A felvétel – állítólag – Sterling southporti otthonában készült, amelyen jól látszik, hogy Sterling egy narancssárga lufiból szippantja be a nevetőgázt (hippie crack). Az egészségügyi célokra is használt dinitrogén-oxid egyébként nem illegális, ennek ellenére káros és veszélyes is. Már több angol labdarúgóról is kiderült, hogy él vele, legutóbb a szintén angol válogatott Kyle Walker bukott le.

Ijesztő feje lett a bódult játékosnak (Forrás: The Sun)
Ijesztő feje lett a bódult játékosnak (Forrás: The Sun)
Lufiból szippantott (Forrás: The Sun)
Lufiból szippantott (Forrás: The Sun)

A dinitrogén-oxid színtelen, édeskés szagú gáz, ami belélegezve pár percre euforikus hatást, lebegő érzetet, fájdalom nélküli állapotot okoz.

Sterling esetében azért is kellemetlen a történet, mert pár nappal korábban vízipipázáson kapták. Egyik sem számít „halálos bűnnek”, de a Sterling új szerződésével kapcsolatos, magas fizetési igények miatt akadozó tárgyalások után kezd egyre jobban tele lenni az a bizonyos pohár.

Sterling és a pipa (Forrás: The Sun)
Sterling és a pipa (Forrás: The Sun)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik