P. O. T. 2022.09.01 15:49 Frissítve: 2022.09.01 17:18

MU: hivatalosan is bemutatták a 100 millió eurós Antonyt

Ahogy korábban megírtuk, a Premier League-ben szereplő Manchester United szerződtette az Ajax brazil válogatott szélsőjét, Antonyt, akit a szerződéskötést követően be is mutattak az Old Traffordon.

Antony az angol rekordbajnoknál bizonyíthat (Fotó: manutd.com)

 

 
MU: érkezik a 100 millió eurós brazil támadó – hivatalos

„A pályafutásom szempontjából ez egy hihetetlen pillanat, hiszen a világ egyik ikonikus klubjához csatlakozhattam. Hálás vagyok mindenkinek, aki hitt bennem, legfőképp a családomnak, az edzőimnek és csapattársaimnak, mert nélkülük nem jutottam volna el idáig. Erik Ten Hag hozzáállása a játékhoz és edzői stílusa a legjobbat hozta ki belőlem az Ajaxnál, és izgatottam hallgattam, amit a manchesteri terveiről, ambícióiról mondott. Fantasztikus volt az Ajaxnál eltöltött idő, örökre hálás leszek a belém fektetett bizalomért, de most készen állok a következő kihívásra, és alig várom, hogy csatlakozhassak az új csapattársaimhoz a Manchester Unitednél” – mondta Antony a szerződésének aláírását követően.


A 22 éves játékos 2027 nyaráig kötelezte el magát a manchesteri alakulathoz, valamint a megállapodás további egyéves hosszabbítási opciót is tartalmaz.


John Murtough, a Manchester United sportigazgatója elmondta: „Antony az európai futball egyik legizgalmasabb fiatal tehetsége, és pontosan olyan profillal rendelkezik, amilyenre Eriknek szüksége van.”


2022.12.01 00:00:28

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Boston Red Sox baseballcsapatát is tulajdonló cég alvó óriásként viselkedő, az anyagi csőd szélén táncoló klubot vett meg 300 millió fontért 12 esztendővel ezelőtt, most simán ennek a tízszereséért értékesítheti, igaz, tett is bele rendesen pénzt és munkát. Az utóbbira jellemző, hogy az FSG egy évtized alatt megháromszorozta a Liverpool kereskedelmi bevételeit.

2022.11.16 16:22:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sportolók kivétel nélkül arról beszéltek, az elszántság, a gyakorlás és a szenvedély közvetlen hatással van arra, hogy ki vagy, illetve ki lehetsz. Ha pedig a célszemély nem csupán az eredményei miatt csodálja a főszereplőt, de a mondanivalójával is képes azonosulni, sokkal könnyebben csörög a kassza.

2022.11.14 23:01:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A változást érezhetően nem tudja hova tenni.

2022.11.09 17:35:54

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szeptemberben még csak a drukkerek fél (!) százaléka hitt a Newcastle Bajnokok Ligája-kvalifikációjában, illetve nagyjából harmaduk az európai porondra való visszatérésében, azóta mindkét szám jelentősen megnőtt.

2022.11.06 10:41:53

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Kloppék először nyertek idegenben a jelenlegi bajnokságban.