Liverpool: a PSG középpályására vetett szemet Jürgen Klopp – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.08.24. 15:53
null
Melyik együttessel járna jobban Paredes, a Liverpoollal vagy a Juventusszal? (Fotó: AFP)
A TNT Sport információi szerint a Liverpool labdarúgócsapata érdeklődik a Paris Saint-Germain argentin középpályása, Leandro Paredes iránt.


Sajtóértesülések szerint az argentin középpályás távozna a Paris Saint-Germainből, és a Liverpoolt megfelelő opciónak tartja. Ugyanakkor a Juventust sem lehet kizárni, hiszen nagyszerű kapcsolatot ápol Ángel Di Maríával, aki állítólag többször próbálta új klubjához csábítani honfitársát.

Jürgen Kloppnak nagyon jól jönne egy középső középpályás, hiszen Thiago Alcantara, Naby Keita, Curtis Jones és Alex Oxlade-Chamberlain is sérüléssel bajlódik.

Jelenleg a Liverpoolnak a James Milner, Jordan Henderson, Harvey Elliott hármassal kell játszania, azt pedig láthattuk az Old Traffordon, hogy ez igencsak sebezhető trió.

 


 

A liverpooliak német menedzsere utalt is arra, hogy szüksége lenne még egy középpályásra.

„Természetesen nagyszerű lenne, ha egy új középpályás érkezne. Viszont nem mi döntünk arról, mennyit költhet a klub. Tények elé állítanak minket, ezeket el kell fogadnunk. Ez mindig is így volt, ezután is így lesz” – mondta Klopp mester.

Az átigazolási időszak szeptember 1-jéig tart, így bő egy hete van a „vörösöknek”, hogy meggyőzzék Paredest, és nyélbe üssék az üzletet a párizsiakkal.

A Liverpool borzasztóan kezdte a 2022–2023-as Premier League idényét – a Fulham és a Crystal Palace elleni döntetlen után 2–1-es vereséget szenvedett az ősi rivális Manchester Unitedtől. A negyedik fordulóban javíthatnak Szalahék, hiszen az újonc Bournemouth látogat az Anfieldre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik