Harmincöt percet játszott a PL-ben, 22.5 millió eurót ad érte a Chelsea

Vágólapra másolva!
2024.06.24. 15:36
Fotó: Aston Villa
Az angol élvonalban szereplő Chelsea második nyári igazolása Omari Kellyman lesz, aki hétfőn átesik az orvosi vizsgálaton, és klubja, az Aston Villa 22.5 millió eurót kap érte. A fiatal játékos 2030-ig ír alá a londoniakhoz, de szerződése tartalmaz egy egyéves hosszabbítási opciót is.

 

A 18 éves, északír állampolgársággal is rendelkező, de angol U20-as válogatott karmester, Omari Kellyman az előző idényben csak 35 percet játszott a Premier League-ben, és 11-et a Konferencialigában – tavalyelőtt a Villa alig 725 ezer eurót adott érte a Derby Countynak. A Transfermarkt kimutatásai szerint a 2022-ben elkezdett fiatalítás során a Chelsea 225 millió euróért vásárolt U20-as tehetségeket, plusz aláírási és ügynöki díjak, és egyéb opciók tízmilliói. 

Enzo Maresca, a Chelsea új menedzsere eddig egy új játékossal kalkulálhatott: ingyen érkezett a Fulhamtől a 26 éves középső védő, Tosin Adarabioyo. 

A neves átigazolási szakíró, Fabrizio Romano szerint a Chelsea következő igazolása az FC Barcelona támadója, Marc Guiu lesz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik