Ha rájátszik, piros? Fernandest torkon ragadták, de nem ért kiállítást

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.02.29. 11:15
Bruno Fernandes sérülten is vállalta a játékot (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a Manchester United 1–0-ra nyert a Nottingham Forest otthonában az FA-kupa nyolcaddöntőjének szerdai játéknapján, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé, ahol majd az ősi rivális Liverpoolt fogadja. A 100. percben a hazaiak játékosa, Felipe torkon ragadta Bruno Fernandest, a VAR pedig megvizsgálta a jelenetet, de nem látta piros lapot érőnek.

SZAVAZÁS

Felipe megmozdulása piros lapot ért?

  • 443 szavazat (81%)
  • 101 szavazat (19%)

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

A Manchester United-szurkolók számára alighanem egyből beugrott Casemiro esete, aki az elmúlt idényben kapott hasonló eset után piros lapot egy Crystal Palace elleni bajnokin.

Ten Hag egyébként szánalmasnak nevezte azt, hogy a Fulham elleni bajnoki óta játékosát egy műesésnek tűnő szituáció után sokat támadták a közösségi médiában, noha tényleg súlyos sérült szenvedett a meccsen. Az ominózus jelenetnél – amelyet mi is megosztottunk – valóban nem sérült meg, ám a hosszabbításban igen, de nem kért cserét, majd szerdán is vállalta a játékot. A portugál játékmester az angol csapatában sérülés miatt eddig még nem hagyott ki mérkőzést.

A holland menedzser szerint a Forest jól tudta, hogy Bruno Fernandes nincs százszázalékos állapotban, ezért a játékosok kipécézték maguknak őt.

A MECCS UTÁN IS SÁNTIKÁLT

ANGOL FA-KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
Nottingham Forest–Manchester United 0–1 (Casemiro 89.)

A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA (március 16-i hétvége)
Wolverhampton Wanderers–Coventry City (II.)
Manchester United–Liverpool FC
Chelsea FC–Leicester City (II.)
Manchester City–Newcastle United

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik