Pavljucsenko finoman fogalmazva sincs megelégedve az angol konyhával

Vágólapra másolva!
2009.02.18. 10:50
Nem fogta vissza magát Roman Pavljucsenko, amikor az angol konyháról és a szigetországi nőkről beszélt. A Tottenham Hotspur orosz csatára csatlakozott korábbi edzőjéhez, Juande Ramoshoz, aki szintén nem találta megfelelőnek azokat az ételeket, amelyekkel a klub étkezteti a játékosokat.
A taps nem az angol konyhának és nőknek szól
Fotó: Action Images
A taps nem az angol konyhának és nőknek szól
A taps nem az angol konyhának és nőknek szól
Fotó: Action Images
A taps nem az angol konyhának és nőknek szól
„Nem szeretem az angol konyhát – nyilatkozta Pavljucsenko a Telegraph-nak. – A Spurs edzőközpontjában igénytelen ételeket szolgálnak fel, csak egyszerű étkezdéje van a klubnak. A Szpartak Moszkvánál a választék és a minőség terén is sokkal jobb volt a helyzet, de mióta a feleségem, Larisza Londonba költözött, már nincs gondom ezzel.”

„Jól főz, így mostanában már otthon eszem, újra a régi kedvenceimet, borscst (orosz céklaleves) és varenikit (hagyományos ukrán étel, főtt tésztából, töltelékkel). Ebből a szempontból most már úgy érzem magam, mint ha nem is költöztem volna új országba.”

A Tottenhamnél felszolgált ételekkel a gárda korábbi menedzsere, Juande Ramos sem volt megelégedve, aminek hangot is adott. A ma már a Real Madridot trenírozó szakember meg volt lepődve, hogy milyen egészségtelen dolgokat esznek játékosai.

A csapat erőnléti edzője, Marcos Álvarez 2008 januárjában a következőket mondta:

„Szinte csak hagyományos angol ételek szerepeltek a kínálatban, ami egészségtelen volt. Ezen változtatnunk kellett, mivel az étkezés rendkívül fontos az élsportban. A zsíros, mártásokkal felszolgált sült ételek helyett ma már zöldségekből, gyümölcsökből és grillezett húsokból lehet választani.”

Az angol újságírók megkérdezték Pavljucsenkót arról is, hogy Angliában vagy Oroszországban szemrevalóbbak-e hölgyek.

„Természetesen Oroszországban. Az angol és az orosz nőket nem lehet egy lapon említeni” – válaszolt nyíltan a játékos, akihez hasonlóan Andrej Arsavin (Arsenal) felesége, Julija sincs túl jó véleménnyel a szigetországi nőkről, sőt úgy általánosságban Londonról sem.

„A város mellett a londoni emberek is koszosak és igénytelenek. Az itteni nők nemigen törődnek túl sokat a külsejükkel. Gyakran látni az utcán, hogy a nők hamburger falása közben leeszik magukat, de nem törődnek vele” – mondta el lesújtó véleményét az Angliában tapasztaltakról Arsavin felesége.

Visszatérve Pavljucsenkóra, a Tottenham csatára azt is nehezményezte, hogy az angol riporterek nem képeseket helyesen kimondani a nevét:

„Hallom, ahogy a helyi kommentátorok kiejtik a vezetéknevemet, de én még csak megismételni sem tudom, amit ők mondanak. Teljesen eltorzítva ejtik ki.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik