Két évvel meghosszabbította a szerződését az MU-val Nemanja Vidics

Vágólapra másolva!
2007.11.08. 16:51
Nemanja Vidics, a Manchester United középső védője két évvel meghosszabbította a szerződését jelenlegi klubjával. Az új kontraktus értelmében a szerb védő 2012-ig lesz a „vörös ördögök” játékosa. A húszszoros válogatott kiválóság boldog, hogy még tovább játszhat az MU-ban.

A huszonhat éves szerb hátvéd szerződése eredetileg 2010-ben járt volna le, azonban a húszszoros válogatott kiválóság és a Manchester United két évvel megtoldotta ezt a kontraktust.

Vidics teljesítménye eleinte elmaradt a várakozásoktól, azonban a bekknek nem tartott sokáig, hogy formába lendüljön, és főszerepet játszott abban, hogy az MU megnyerte az angol bajnokságot az előző szezonban.

„Nemanjának nagyon nagy szerepe van a klubnál – nyilatkozta a védőről Sir Alex Ferguson vezetőedző a „vörös ördögök” hivatalos honlapján. – Nagyszerű kettőst alkotnak a védelem közepén Rio Ferdinanddal, és ennek is köszönhetjük, hogy megnyertük a bajnokságot.”

„Ő egy különösen népszerű tagja a csapatunknak, mind a szakmai stáb, mind a szurkolók körében – folytatta a nagyszerű tréner. – Az pedig egy nagyszerű hír, hogy az elkövetkezendő években is a tagja szeretne lenni az együttesnek.

Ebben a klubban játszani egy nagyszerű kiváltság – jelentette ki Vidics a szerződés megkötése után. – Ez egy fantasztikus csapat és nagyon boldog vagyok, hogy meghosszabbíthattam a kontraktusomat.”

„A szurkolók és mindenki a klubnál különleges nekem. Remélem hozzá tudok járulni ahhoz, hogy az elkövetkezendő években minél több trófeát nyerjünk.”

Vidicset egyébként 2006 januárjában szerződtette a Manchester United, amely akkor hét millió fontot utalt át a Szpartak Moszkva számlájára a kiváló védőért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik