Barca: a női focicsapat zseniálisan szállt be Suárezék vitájába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.23. 18:45
Egész hosszúra nyúlik Luis Suárez és Filipe Luís szerda esti találkozása. Már péntek van, de még mindig van új fejlemény.

Mint ismert, az uruguayi csatár letalpalta a brazil hátvédet a Barcelona és az Atlético Madrid 1–1-re végződő spanyol bajnoki mérkőzésén, majd közölte vele, hogy egy színészkedő bohóc. Filipe Luís az Instgramon mutatta meg véres sebét, erre Suárez visszaüzent, hogy ne mutogassa a sérülését, hiszen „a futball a férfiak játéka.” a Barcelona és az Atlético Madrid 1–1-re végződő spanyol bajnoki mérkőzésén, majd közölte vele, hogy egy színészkedő bohóc. Filipe Luís az Instgramon mutatta meg véres sebét, erre Suárez visszaüzent, hogy ne mutogassa a sérülését, hiszen „a futball a férfiak játéka.”

Ezt olvasták az extremadurai Santa Teresa C.D. női futballcsapatnál is, akik remekül használták ki a történet övezte figyelmet, és a Twitteren hívták meg Luis Suárezt a következő mérkőzésükre. Amit nők játszanak.

 

Suárez védelmében azért annyit megjegyeznénk, a csatár minden bizonnyal nem arra gondolt, hogy a labdarúgást kizárólag férfiak játszhatják, hanem arra, hogy a férfiak labdarúgó-mérkőzésein férfiak (tehát ne fiúk) lépjenek pályára. Remélhetőleg a Santa Teresa sem sértődöttségből üzent, pusztán kreatívan rácsatlakozott egy, a spanyol sportsajtóban jól pörgő történetre, és csinált egy kis ingyen reklámot a klubnak.

A Santa Teresa Twitter-bejegyzését több mint ezren osztották meg, míg egy átlagos posztjuk ennek a tizedét sem éri el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik