U21: mégis lejátsszák az Izrael elleni mérkőzést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.12. 16:52
Bár eredetileg a halasztás mellett döntöttek, mégis lejátsszák az U21-es labdarúgó-válogatott Izrael elleni Európa-bajnoki selejtezőjét.

„A szabályok rugalmatlansága nem adott lehetőséget az U21-es válogatott izraeli Eb-selejtezőjének elhalasztására, így a magyar válogatott elképesztően nehéz, szinte lehetetlen feladat előtt áll, de sportszerűen, a szabályokat betartva pályára lép 18.45-től.„A szabályok rugalmatlansága nem adott lehetőséget az U21-es válogatott izraeli Eb-selejtezőjének elhalasztására, így a magyar válogatott elképesztően nehéz, szinte lehetetlen feladat előtt áll, de sportszerűen, a szabályokat betartva pályára lép 18.45-től.

Ez a jelenlegi állás szerint azt jelenti, hogy mindössze egyetlen (kapus)cserénk lesz a meccsen, hiszen összesen tíz mezőnyjátékos és két kapus nem kapta el a betegséget, amely a fél keretet ledöntötte a lábáról” – írja az mlsz.hu.

Mint beszámoltunk róla, nyolc játékos és hat stábtag megbetegedett a csütörtök esti Európa-bajnoki selejtező előtt, valószínűsíthető, hogy egy vírusos gyomorfertőzést kaptak el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik