Nemzeti Sport Online - Még több sport

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Moto GP

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Csapat

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Egyéni

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - F1

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Külföldi Foci

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Magyar Foci

Updated every 15 minutes.

Robert Pattinson is vb-lázban ég

Nemzetisport.hu
2010. június 18. 15:27 | Frissítve: 2013.03.03 01:21
A Twilight-sagából ismert filmsztár is futball-lázban ég: Robert Pattinson nemrégiben új filmjének (Eclipse) sajtótájékoztatóján volt jelen, és az újságírók kérdésére elmondta, igazi szurkolónak tartja magát, és őszintén reméli, kedvenc csapata, az angol válogatott jó eredményt ér el a világbajnokságon.

hirdetés
A filmekből ismert Robert Pattinson szurkol hazájának a vb-n

A fiatal színész nagy bánatára nem láthatta élőben a Fabio Capello irányította nemzeti csapat amerikaiak elleni, első mérkőzését, mert új filmjének Los Angeles-i sajtótájékoztatóján kellett megjelennie.

Az újságírók kérdéseire egyébként kissé lassan, összeszedetlenül válaszolgató Pattinson szeme rögtön felcsillant, amikor a dél-afrikai eseményre terelődött a szó, és boldogan mesélt róla, hogy bizony őt is elérte a futball-láz. Reményét fejezte ki, hogy kedvencei sikerrel veszik az akadályokat, és jó eredménnyel végeznek a világeseményen.

Ezt követően a sajtótájékoztatóval egy időben játszott Anglia–Egyesült Államok találkozó kapcsán elmondta, ha kikapna hazája együttese, nem folytatná a beszélgetést.

„Ha a mérkőzés az amerikaiak győzelmével érne véget, az a sajtótájékoztató végét is jelentené" – mondta mosolyogva a színész.

A jelenlévők fellélegezhettek: Steven Gerrard és Clint Dempsey góljával 1–1-es döntetlen született a találkozón, így Robert Pattinson, ha nem is lehetett teljesen elégedett, folytatta a beszélgetést.

hirdetés
VB-hírek
hirdetés

Tudtad?

A selejtezősorozat első mérkőzését 2011. június 15-én Montserrat és Belize játszotta a Trinidad és Tobagó-i Ato Boldon Stadionban, száz néző előtt.