Telegdy Ádám: Nem szeretném, ha Bogi nélkülem menne Párizsba

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.04.12. 18:36
null
Jelenleg Telegdy Ádám indulhatna Kós Hubert mellett 200 háton Párizsban, miután az úszó ob-n beelőzte a szintén olimpiai A-szinttel rendelkező Kovács Benedeket. Kettejük között biztos lesz még egy nagy csata az Európa-bajnokságon.

„Maximálisan elégedett vagyok az időmmel. Nem ismerem a részidőket, de végre egyszer az életemben baromi jól kezdtem, viszont nagyon belehaltam az utolsó tizenöt méterbe – ami azért jó, mert látom, hol van még benne több. Ha sehol nem haltam volna bele, és így úszom jót, akkor nehezebb keresni benne a hibát. Így tudom, hogy a júniusi Eb-n el kell bírni ezt a kezdést” – értékelt az NSO Tv-nek Telegdy Ádám, miután 1:55.57-es idővel megnyerte a 200 hátat az országos bajnokságon.

De a csatának ezzel nincs vége közte és Kovács Benedek között, utóbbi az Eb-n szeretne majd Telegdy elé kerülni a magyarok közti olimpiai kvalifikációs rangsorban. Arra a kérdésre pedig, hogy erőt adott-e neki az, hogy két napja felesége, Kapás Boglárka megúszta az olimpiai A-szintet 200 pillangón, így felelt:

„Nem szeretném, ha egyedül menne Párizsba, nélkülem. Azt szeretném, hogy a harmadik olimpiánkat is együtt éljük meg.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik