Tenisz: Arn Grétának a nyolcaddöntő jelentette a végállomást Monterreyben

Vágólapra másolva!
2019.04.04. 20:28
Arn Gréta két szettben (6:0, 6:2) kikapott Kristina Mladenovictól a 250 ezer dollár (71.5 millió forint) összdíjazású monterreyi kemény pályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében.

Arn Gréta szerencsés vesztesként került fel a főtáblára, az első fordulóban pedig a rangsorban 102. spanyol Lara Arruabarrenát győzte le.

A nyolcaddöntőben Babos Tímea párostársa, a francia Kristina Mladenovic várt Arnra, aki adogatóként kezdte az összecsapást, s egyből meg kellett izzadnia: Mladenovicnak hét bréklabdája volt; noha Arn nagyot küzdött, és hatot ezek közül kivédekezett, a hetediket már nem tudta, így egyből elveszítette a szervajátékát.

Kettő nullánál újra brékelt Mladenovic, négy nullánál harmadszor is – a francia 39 perc alatt 6:0-ra megnyerte az első szettet.

A második játszma sem indult jól, Arn ezúttal is rögtön elbukta adogatását. A 39 éves magyar mindent megtett, ám nem tudta felvenni a versenyt Mladenoviccsal. Arn Gréta nagyot küzdve két gémet hozott ugyan, de Mladenovic 6:2-vel behúzta a szettet, egyúttal a mérkőzést.

WTA-TORNA, MONTERREY (250 000, kemény pálya)
EGYES, 2. FORDULÓ (A 8 KÖZÉ JUTÁSÉRT)
Mladenovic (francia, 7.)–Arn (magyar) 6:0, 6:2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik