Aus. Open: péntek reggel játszik Raonic ellen Fucsovics

Vágólapra másolva!
2021.02.11. 09:00
null
Fucsovics Márton: előre a 3. fordulóba! (Fotó: Getty Images)
Elkészült a Melbourne-ben zajló Australian Open ötödik napjának részletes menetrendje amelyből kiderül, hogy az egyetlen versenyben maradt magyar teniszező, Fucsovics Márton pénteken a 3. fordulóban a 14. kiemelt Milos Raonic ellen a helyi idő szerinti délutáni program részeként, magyar idő szerint reggel 7 óránál nem előbb lép pályára.

 

 

Fucsovics Márton a mezőnyből egyedüliként mondhatja el magáról, hogy két ötszettes mérkőzést megnyerve került a 3. fordulóba az Australian Openen – előbb a hazai közönség támogatását élvező Marc Polmanst gyűrte le öt játszmában, majd Stan Wawrinkát verte meg rövidítésben, három meccslabdát hárítva –, s eddig több mint nyolc óra tenisz van a lábában.

Így aztán nem meglepő, hogy a Balázs Attilával tervezett párosszerepléstől csütörtök hajnalban visszalépett, s a pénteki programban is az utolsó mérkőzések egyikét vívja majd az 1573 Arénában.

Fucsovics eddig kétszer találkozott Raoniccsal, mindkétszer a stuttgarti füves pályás tornán, s mindkétszer a kanadai nyert két sima játszmában.

A kiírás szerint magyar idő szerint péntek reggel hét óra előtt biztosan nem kezdődő mérkőzésről folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésben számolunk be.

AUSTRALIAN OPEN, Melbourne, (kemény pálya, 80 000 000 ausztrál dollár összdíjazás) – (Tv: Eurosport, Eurosport2)
nem előbb, mint reggel 7.00: Fucsovics Márton – Milos Raonic (kanadai, 14.) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik