Aus. Open: Babos már alig várja hogy jövőre visszatérjen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.28. 08:06
A női párosok tornáját Kristina Mladenoviccsel megnyerő Babos Tímea az indiai Rohan Bopannával az oldalán szettelőnyben, meccslabdát hibázva 6:2, 4:6, 9–11-re elvesztette a vegyes párosok döntőjét a kanadai Gabriela Dabrowski, és a horvát Mate Pavic párosa ellen. A finálé után a vesztesek sportszerűen gratuláltak a legyőzőiknek, a győztesek pedig élvezték a sikert.

AUSTRALIAN OPEN, MELBOURNE (55 000 000 ausztrál dollár, kemény pálya)
VEGYES PÁROS, DÖNTŐ

Babos, Bopanna (magyar, indiai, 5.)–Dabrowski, Pavic (kanadai, horvát, 8.) 6:2, 4:6, 9–11AUSTRALIAN OPEN, MELBOURNE (55 000 000 ausztrál dollár, kemény pálya)
VEGYES PÁROS, DÖNTŐ

Babos, Bopanna (magyar, indiai, 5.)–Dabrowski, Pavic (kanadai, horvát, 8.) 6:2, 4:6, 9–11

„Ez nagyon menő! Tudom, hogy egy fantasztikus mérkőzés következik utánunk, de a párosozás is király, még ha különböző műfaj is. Köszönöm a munkát az edzőimnek, az ő munkájuk nélkül aligha tudtam volna beütni ezt az utolsó pontot… Ugyanígy hálás vagyok a szüleimnek is, akiket négy-ötéves korom óta nem hagytam békén a tenisszel, köszönöm az összes áldozatot, és hogy valóra válhatott az álmom” – fogalmazott Gabriela Dabrowski, a győztes duó női tagja.

„Kemény meccs volt, úgyhogy gratulálok az ellenfelünknek, és a legjobbakat kívánom, például, hogy legközelebb jobbak legyenek! Köszönöm mindenkinek, aki kijött szurkolni nekünk. Nekem személyesen fantasztikus két hetem volt, hiszen tegnap férfi párosban is nyertem ugyanitt, a Rod Laveren. Remélem, jövőre is ugyanilyen sikeres leszek itt, mint idén” – mondta Mate Pavic, Dabrowski társa.

„Ismerős a környezet, két napja is itt álltam, csak most legyőztek… Gratulálok a legyőzőinknek, nagyszerű tornát futottak. Ugyanakkor jár a köszönet Rohannak is helytállásáért, valamint mindenkinek a páholyomban, és mindazoknak, akik segítettek nekem ebben a két hétben. Elképesztő Australian Openem volt, már alig várom, hogy jövőre visszatérhessek! – lelkendezett a vesztes finálé után Babos Tímea.

„Gratulálok a legyőzőinknek, tényleg fantasztikusan játszottak! Remélhetőleg legközelebb eggyel jobb helyen végzünk…” – mondta szűkszavúan Babos társa, Rohan Bopanna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik