Eric Cartman magyar hangja futotta a leggyorsabban a maratonit - videó

Vágólapra másolva!
2013.11.14. 18:18
null
Csőre Gábor átveszi a díjat Eszenyi Enikőtől
Színészek is futottak a 28. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, és az idén a színházak 22 csapatot tudtak kiállítani. A leggyorsabb Csőre Gábor lett.

Az ünnepélyes díjkiosztón szinte hiánytalanul megjelent minden csapat a Vígszínházban. A házigazda, Eszenyi Enikő adta át a kupákat a férfi váltók tagjainak, köztük az első helyezett Vígszínház stafétájának (Molnár Áron, Hamp Gábor, Józan László, Géczi Zoltán).

„Nagyon büszkék vagyunk rájuk, hiszen az abszolút sorrendben is óriási a 31. helyük a versenyen indult 1200 staféta között. A próbák és előadások közötti időben jártak az edzéseikre, le a kalappal előttük. Fiatalos, sportos és egészséges társulat a miénk, ezt üzeni a sikerük" – tette hozzá az igazgatónő.

A váltók tagjai sorában sokak mellett ott futott a Kossuth-díjas Udvaros Dorottya, Szabó Győző, Tóth Auguszta, Deutsch Anita, Puskás Tamás is. A teljes, 42 km-es távot életében először futotta le Csőre Gábor (Vígszínház), Zöld Csaba, (József Attila Színház), Megyes Melinda (Kolibri Színház), hetedszer Bérczes László (Kaposvári Csiky Gergely Színház), tizenharmadszor Rikker Mária (Operett Színház).

Köztük a legjobb időt Csőre Gábor érte el (3:36.13).

„Fantasztikus hangulatú esemény a SPAR Budapest Maraton Fesztivál. Igazi ünnepe a városnak, a lelkek mind ünneplőbe öltöznek, jókedvről és egymás feltétlen tiszteletéről szól ez a nap, minden olyan, mint amilyennek Magyarországnak – szerintem – mindennap ki kellene néznie. Jövőre is rajthoz szeretnék állni és akkor remélem, Pindroch Csaba barátomat kísérem majd, akinek jelképesen már most átadnám a stafétabotot, hiszem jövőre lesz 42 éves és ehhez 42 kilométer dukál" – mondta Csőre Gábor, aki a maratonnal ajándékozta meg magát a 42. születésnapjára.

A rendező Budapest Sportiroda a színházi csapatok jótékonysági nevezési díjait, összesen 300 000 forintot a Bajor Gizi Színészmúzeumnak ajánlotta fel. A 28. SPAR Budapest Maraton Fesztivál „Fut a színház" programjában az idén 22 színházi csapat indult.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik