A PL-ből elküldött csatár megmutatta a világnak dögös feleségét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.31. 20:12
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Alice_Goodwin')">Alice Goodwin, Jermaine Pennant újdonsült felesége (Fotók: facebook.com/alice.goodwin21)<br />A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</a><br />
Jermaine Pennant finoman szólva sem remekel mostanában a futballpályán. A pályafutása alatt tizenegy klubot is megjáró szélső ennek ellenére nagyon boldog, mivel végre megmutathatta új feleségét a nagyvilágnak.

Megértjük a gyors tweeteket a nászútról, Pennantné Alice Goodwinre büszke is lehet a korábban az Arsenalban is megforduló angol.

A Seychelle-szigeteken lazító sztárpár egyébként remekül érzi magát. Most nyugodtan pihenhet Pennant is, ugyanis egyelőre nincs csapata, így edzésre sem kell szaladnia egy darabig.

Készülődés az esküvőre (Fotó: facebook.com/alice.goodwin21)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Készülődés az esküvőre (Fotó: facebook.com/alice.goodwin21) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

A januárban a Stoke Citytől elküldött „gólvágónak" a pénzzel azért így sem kell foglalkoznia, pláne, hogy a pletykák szerint még a nyáron lecsap rá egy arab együttes.

„Boldog vagyok, végre kimondhattam a boldogító igent életem szerelmének, most csak a pihenésre és Alice-re akarok koncentrálni, ha hazautaztunk, majd foglalkozom a futballal" – mondta a Daily Mailnek Pennant.

Lazítás a Seychelle-szigeteken (Fotó: facebook.com/alice.goodwin21)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Lazítás a Seychelle-szigeteken (Fotó: facebook.com/alice.goodwin21) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik