Videó: Shakira dollármilliókat keresett a dalaival Piquével való szakítása óta

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.01.18. 13:12
null
Nagyon népszerű Shakira (Fotó: Getty Images)
Mint arról mi is beszámoltunk, a népszerű énekesnő, Shakira a legújabb dalában beszólt egykori kedvesének, az FC Barcelona legendájának, Gerard Piquének, aki aztán frappánsan reagált. Az „El Programa de Ana Rosa” című reggeli műsorban hétfőn annak jártak utána, hogy a kolumbiai művésznő mennyi pénzt keresett a szakításuk óta megjelent dalaival – hívta fel a figyelmet a Marca.

Shakira a legújabb dalával négy nap alatt 512 000 dollárt keresett a YouTube-on, 500 000 dollárt a Prime Musicon, 360 000 dollárt a Spotify-on és 1 200 000 dollárt az Apple Musicon.

„Ez alatt a négy nap alatt Shakira több mint 2.5 millió dollárt (több mint 900 millió forintot) keresett” – idézett a Marca a hétfői reggeli műsorból.

Nemcsak ebben a nótában utalt Piquére a szakításuk óta. A tavaly áprilisban megjelent számát, a Te Felicitót már több 445 millióan streamelték, ez pedig már nagyjából tízmillió dollárt hozott neki a konyhára. A két hónappal ezelőtt megjelent Monotonía is már 166 millió megtekintésnél jár, ez 3.5 millió dolláros bevételt jelent.

Becslések szerint Shakira így már több mint 16 millió dollárt keresett utolsó három dalával, melyekben „megidézte” gyermekei apját.

A HÁROM DAL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik