Király-kupa: vasárnap folytatódik a félbeszakadt rangadó

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2022.01.16. 08:39
null
Joan Jordán nélkül folytatják a Real Betis és a Sevilla rangadóját a Király-kupában (Fotó: AFP)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség hivatalos közleményben jelentette be, hogy vasárnap 16 órától folytatják a Real Betis–Sevilla Király-kupa-mérkőzést.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, félbeszakadt a szombat este 21.30-kor kezdődöttReal Betis–Sevilla Király-kupa-mérkőzés. A házigazda 40. percben szerzett egyenlítő gólját követően a hazai szurkolók egy körülbelül 50 centiméteres PVC-csővel fejbe találták a vendégek játékosát, Joan Jordánt – derül ki a játékvezető jelentéséből.

A Sevilla kérvényezte, hogy január 19-én pótolják az összecsapást, azonban a szövetség úgy döntött, hogy a versenynaptár sűrűsége miatt amilyen hamar csak lehet, lejátsszák a találkozót. Emiatt január 16-án, vasárnap, 16 órai kezdettel folytatják, a további atrocitások elkerülésének érdekében zárt kapuk mögött. Joan Jordán helyett együttese bárkit nevezhet a kezdőcsapatba azok közül, akiket előzetesen jelölt a meccskeretbe.

A folytatás megállapítását megelőzően a Sevilla a futballista állapotárólhivatalos közleményt adott ki, amelyből kiderül, hogy Jordánt hazaengedték, és minimum 24 órás megfigyelés alatt tartják.


SPANYOL KIRÁLY-KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
16.00:
Real Betis–Sevilla 1–1 – 40. perc

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik