Barcelona: Villa az Atléticóba mehet, Agüero pótolhatja

Vágólapra másolva!
2013.02.06. 19:14
A Punto Pelota című spanyol televíziós társaság értesülései szerint „robbanhat a bomba” a nyári átigazolási időszakban. A Barcelona mellőzött spanyol válogatott támadója, David Villa az Atlético Madridban folytathatja pályafutását, helyére a Manchester City argentin klasszisa, Sergio Agüero érkezhet.

Az átigazolási kavalkád elindítója azonban nem az imént említett két futballista, hanem az Atlético Madrid támadója, Radamel Falcao lehet. Ha a kolumbiai válogatott játékos távozik a nyáron, Diego Simeone a katalánok csatárával, David Villával töltené be a Falcao távozásával keletkezett űrt. A hírek szerint Villa szívesen igazolna az Atléticóhoz, amely jelenleg második a spanyol bajnokságban, így jó irányba halad a Bajnokok Ligája-indulás felé vezető úton.

Ha pedig Villa távozik, a Barcelonának is lépnie kell. A katalánok az Atlético Madrid korábbi, a Manchester City jelenlegi labdarúgójával, Sergio Agüeróval helyettesítenék a spanyol támadót. Ráadásul Agüero jó barátságot ápol Lionel Messivel, aki gyermekének keresztapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik