Barca: „Nem tudom, maradok-e” – Coutinho távozhat?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.22. 09:14
null
Coutinho most a Copa Américára koncentrál, de a nyáron távozhat a Barcától (Fotó: AFP)
Az utóbbi időben egyre inkább kérdésessé vált az FC Barcelonánál Philippe Coutinho sorsa. A brazil középpályás ezúttal maga is elárulta, nem tudja, hogyan alakul a jövője.

 

„Nem tudom, hogy folytatom-e a Barcánál. Senki nem lát a jövőbe, így jelenleg a Copa Américára koncentrálok a válogatottal” – olvasható a Marcán Coutinho szűkszavú nyilatkozata, akivel kapcsolatban korábban többször is hallani lehetett olyan sajtóhíreket, hogy a klub megválna tőle.

A 27 éves játékos másfél évvel ezelőtt, 2018 januárjában érkezett Katalóniába a Liverpooltól. A Barcával eddig két bajnoki címet, egy Király-kupát és egy Spanyol Szuperkupát nyert, de teljesítményével nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – a korábbi csapata elleni csúfos Bajnokok Ligája-kudarc során például 0-s osztályzatot kapott a katalán Sport című napilaptól…

Coutinho a válogatottal eddig jól halad a Copa Américán: az első mérkőzésen két gólt szerzett, csapata egy győzelemmel és egy döntetlennel vezeti csoportját a harmadik kör előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik