Barca: A barátnőm után te vagy a legjobb partnerem – Dani Alves Messinek

Vágólapra másolva!
2021.08.10. 10:35
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának korábbi jobbhátvédje, Dani Alves a hivatalos Instagram-oldalán tett közzé egy bejegyzést a katalánoktól távozó Lionel Messiről.

Lionel Messi vasárnap sírva búcsúzott el barcelonai társaitól, s az érzelmekkel teli sajtótájékoztatón egykori csapattársát, Dani Alvest is megemlítette. Az argentin világklasszis gratulált a brazil veteránnak, miután hazájával megnyerte a tokiói olimpia labdarúgótornáját. sírva búcsúzott el barcelonai társaitól, s az érzelmekkel teli sajtótájékoztatón egykori csapattársát, Dani Alvest is megemlítette. Az argentin világklasszis gratulált a brazil veteránnak, miután hazájával megnyerte a tokiói olimpia labdarúgótornáját.

A 38 éves játékos a hivatalos Instagram-oldalán válaszolt jó barátjának.

„Minden idők legjobbja vagy, Te bármiben leköröznél engem akkor, amikor csak akarsz. A barátnőm után Te vagy a legjobb partnerem. Mindent köszönök, amit nekem adtál és megosztottál velem, valamint azt is, hogy a történeted része lehettem. Óriási megtiszteltetés volt látni a fejlődésed, köszönet Sylvinhónak, hogy összehozott minket. Don Leo Messi, bárhova mész, írj történelmet továbbra is.” – olvasható Dani Alves Instagram-oldalán.


Lionel Messitől korábban Gerard Piqué és Sergio Agüero is elköszönt a közösségi médián keresztül.

Messi minden bizonnyal a PSG-ben folytatja pályafutását, igaz, spanyol médiaértesülés szerint az FC Barcelona kedd hajnalban újra tárgyalni kezdett vele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik