Huntelaar távozni akar Madridból, nem akar a kispadon ülni

Vágólapra másolva!
2009.02.09. 15:34
Klaas-Jan Huntelaar a téli átigazolási időszakban csatlakozott a Real Madrid keretéhez, azonban úgy érzi, nem bírja tovább az őt körülvevő légkört. A 20 millió euróért vásárolt Huntelaar elsősorban a kevés lehetőségre hivatkozva, 67 nap után akarja otthagyni együttesét.
Huntelaarnak (balra) elege van a Real Madrid kispadjából
Fotó: Imago
Huntelaarnak (balra) elege van a Real Madrid kispadjából
Huntelaarnak (balra) elege van a Real Madrid kispadjából
Fotó: Imago
Huntelaarnak (balra) elege van a Real Madrid kispadjából

Klaas-Jan Huntelaar klubjai

2002–2004 PSV
2003 De Graafschap (kölcsönbe)
2003–2004 AGOVV (kölcsönbe)
2004–2005 SC Heerenveen
2005–2009 Ajax
2009– Real Madrid
A kétszeres holland gólkirály (2006-ban és 2008-ban egyaránt 33 góllal végzett az élen) sérüléséből felépülve érkezett a Real Madridhoz, Huntelaar decemberi igazolása óta ötször lépett pályára a Real Madrid játékosaként, gólt egyik mérkőzésen sem szerzett. A csatárt ugyan 2013-ig szerződés köti Madridba, a holland azonban alig több mint két hónap elteltével távozna a spanyol csapattól.

„Nem bírom elviselni ezt a helyzetet. Nem elég, hogy Juande Ramos nem nevezett a Bajnokok Ligájára készülő keretbe, de a bajnokikon sem játszat. Így aztán nem

HUNTELAAR CÁFOL

Klaas-Jan Huntelaar, a Real Madrid támadója tagadta, hogy távozni szeretne a „királyi gárdától”, mivel nem kap sok játéklehetőséget. A Marca című – az As-hez hasonlóan szintén madridi illetőségű – lap arról számolt be, hogy a támadó és ügynöke is cáfolta a híreket, habár a futballista menedzsere azt elismerte, hogy Huntelaar nem boldog, mivel kevés lehetőséget kap a Real Madridban.
sok választási lehetőséget hagyott számomra. Elegem van, el akarok menni a Realból” – mondta ismerőseinek a holland csatár az AS nevű spanyol lap információi szerint.

Huntelaarnak a kezdőcsapatba kerülésért Raúllal, a Madrid holtversenyben legeredményesebb játékosával, és a házi góllövőlistát 13 találattal vezető Higuaínnal kell megküzdenie. Az argentin-spanyol csatárduó remek formában játszik, ők jegyzik a csapat góljainak felét, ezek a gólok pedig rendszerint három pontot jelentenek a Real Madridnak, így nem meglepő, hogy a holland futballistnák nem jut hely a kezdőben.

Azonban ha már a harmadik számú csatárnak is ilyen kevés lehetőség jut, a következő kérdések adódnak: miért próbálja annyira megszerezni a „királyi gárda” az Olympique Lyon csatárát, a francia Karim Benzemát, illetve a csapatában biztos kezdő csatárt mennyire motiválja a Real kispadja?
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik