EB tippverseny I.

2464366 24643662464366 2464366
Vágólapra másolva!
2012.06.08. 15:06
Mindig problémát okoz, hogy mivel töltsük ki a holtszezont a PLL Blogon, most azonban adta magát a lehetőség, hogy az EB alatt is tippversenyt hirdessünk...

Mindig problémát okoz, hogy mivel töltsük ki a holtszezont a PLL Blogon, most azonban adta magát a lehetőség, hogy az EB alatt is tippversenyt hirdessünk a Liga játékosai és szurkolóiszámára. A legjobb három tippelő díjazásban részesül, a győztes ingyen belépőt nyer a gólyatáborba, a 2. Pázmány pulcsival, a 3. helyezett pólóval lesz gazdagabb!Mindig problémát okoz, hogy mivel töltsük ki a holtszezont a PLL Blogon, most azonban adta magát a lehetőség, hogy az EB alatt is tippversenyt hirdessünk a Liga játékosai és szurkolóiszámára. A legjobb három tippelő díjazásban részesül, a győztes ingyen belépőt nyer a gólyatáborba, a 2. Pázmány pulcsival, a 3. helyezett pólóval lesz gazdagabb!

A tippelés szabályainak ismertetése előtt közlünk egy rövid interjút a legutóbbi tippverseny győztesével.

Mező István mondhatjuk, jó félévet zárt a PLL-ben: gólkirály lett, megnyerte a Tippversenyt, csapata, a KREatin pedig újoncként bajnok lett a III. osztályban.

PLL Blog: ...gondoltad volna?

Mező István: Mármint mit? A csoportgyőzelmet, a gólkirályi címet, vagy hogy legjobb tippelő leszek?

PLL Blog: Mindhármat.

M.I.: Nos, a tippmixben sohasem voltam szerencsés, mindigegy meccsen ment el a mix, rakhattam 6, 7 vagy akár csak 3 meccset, mindig akadt egy ami nem jött be. Szóval ez az elsőség meglepett, mivel az első fordulóban nem is tippeltem, hiszen fogalmam sem volt a többi csapatról... De aztán elkezdtem :) És az igazat megvallva nem a nyereményért játszottam, hanem a győzelemért! Kicsit fura lesz másik egyetem hallgatójaként (István a KREÁJK-ra jár- a szerk.) ott lenni a gólyatáborban, bevallom gondolkodom rajta, hogy felajánlom a 2. helyezettnek...

PLL Blog: Részben már válaszoltál a következő kérdésre: Honnan vettél információt a csapatokról? Gondolom, nem néztél meg minden meccset.

M.I.: Nem, nem nézem meg, mert 4-re rohantam vissza mindig órára. Pl.: A Los Blancost, a Budapest Rangers-t vagy a Pasos Unitedet nem is láttam egyszer sem játszani. De a beharangozók alapján el tudtam készíteni a tippjeim, szóval ez a Ti érdemetek is, mint szerkesztőké. :) Szokták mondani: kezdők szerencséje. Én kezdő voltam a PLL-ben és szerencsém is volt. :)

PLL Blog: Volt olyan meccs, ami tényleg csak tipp volt, avagy tudatosan mérlegelted a lehetőségeket?

M.I.: Az elején persze, majdnem mind az volt, főleg a II. osztályban. Az I. osztályban tudtam, hogy a Vaskapu, AS Iustum és a Fegyencjárat jó, a III. osztályban a mi győzelmünkben mindig biztos voltam. :) AII. osztály viszont totális ismeretlenség volt. Legnagyobb megérzésemnek a Tógások győzelméttartom a Jam-Jam ellen.

PLL Blog: Mint mondtad is, a saját csapatodnak kivétel nélkül győzelmet tippeltél.

M.I.: Az első néhány forduló után ez nem is volt kérdés, persze... :)

PLL Blog: Mégis, ez babona volt, avagy ennyire biztos voltál a csapatodban?

M.I.: Kicsit szétszort volt a társaság, kétszer is előfordult, hogy nem értünk oda időben és 3 1-ben kezdtünk, de a győzelemben mindig biztos voltam. Az AS Iustum II ellen nem jött be a tipp, de a többi meccsen igen. :)

PLL Blog: Könnyebb vagy nehezebb lesz a II. osztályban tippelni? Ellenfeletek lesz pl. az I. osztályból kiesett Gradus és Lex Poznan is.

M.I.: Már alig várom, a tippelés egyszerű lesz számomra, magunk ellen nem fogadok. :) De tenni is fogok azért, hogy bejöjjenek a tippjeim. A nem titkolt cél a II. osztály megnyerése számunkra, de ez már jóval nehezebb feladat lesz.

PLL Blog: Igazságosnak tartottad a tippverseny szabályait? (Minimum 7 meccsen kellett tippelni, az átlag számított, elmaradt meccs esetén pedig a megállapított eredmény, stb.)

M.I.: Nem tudom ezt eldönteni, lehet, hogy azokat a meccseket amik nem a pályán dőlnek el, ki kellene venni utólag. Más részről meg teljesen jogos, hiszen tipp érkezett és eredmény is van. Ezt Ti mint szervezők megszabjátok az elején és utána mindenki ahhoz alkalmazkodik. Az lenne igazságtalan inkább, ha félév közben változnának a szabályok.

PLL Blog: Végül: Részt veszel az EB-tippversnyen?

M.I.: Mindenképpen szeretnék, és ha azt is megnyerem akkor újra elkezdek Tippmixelni... :D (De erre nagyon kevés esélyt látok.)

Most pedig meghirdetnénk a PLL Blog EB-tippversenyét. A tippelés menete hasonlít a már megszokotthoz, az alább részletezett különbségekkel:

- A legfontosabb változás, hogy nemcsak a meccs kimenetelére (H-D-V), hanem a konkrét eredményre is lehet tippelni. A kimenetel eltalálásáért 1 pont, a számszerű eredmény eltalálásáért 3 pont jár.

- A végső győztes a legtöbbb pontot elérő tippelő lesz.

- Összesen 6 poszt lesz a Blogon ebben a témában, 3 a csoportmérkőzések egy-egy fodulója előtt, egy-egy pedig a negyeddöntők, elődöntők és a döntő előtt. Tippelni kommentben lehet a poszt alatt. Nem kötelező azonnal mind a 8 meccsre tippelni, akár lehet 8 külön kommentben is, de a tippnek az adott mérkőzés előtt 5 perccel (tehát 17:55 és 20:40 előtt) be kell érkeznie!

- A tippet a következő formában adjátok le:

Magyarország - Írország D 0:0

Erre a posztra válaszként a következő meccsekre lehet tippelni:

A csoport

június 8. 18:00 Lengyelország - Görögország

június 8. 20:45 Oroszország - Csehország

B csoport

június 9. 18:00 Hollandia - Dánia

június 9. 20:45 Németország - Portugália

C csoport

június 10. 18:00 Spanyolország - Olaszország

június 10. 20:45 Írország - Horvátország

D csoport

június 11. 18:00 Franciaország - Anglia

június 11. 20:45 Ukrajna - Svédország

A tippverseny állását a csoportkör után tesszük közzé, eredményt természetesen a döntő után hirdetünk.

Jó tippelést!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik