Roma: Totti egyelőre nem akar hallani az amerikai szálról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.30. 11:31
Francesco Totti, a Roma vezéregyénisége újságírói kérdésre válaszolva elhessegette a gondolatot, hogy a tengerentúli profi labdarúgóligába, az MLS-be igazolna.

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy a profi karrierje során végig a Romát erősítő Francesco Totti a csapat új mezének bemutatásakor kijelentette: ez lesz az utolsó Roma-dressz, amit viselni fog. A szavai nyomán gerjedő pletykák egyikeként elterjedt, hogy az olasz játékos esetleg követi az Egyesült Államok profiligájába Marco Di Vaiót, aki tavaly a Montreal Impact labdarúgója lett, ám minapi sajtótájékoztatóján Totti ezt legalábbis nem erősítette meg, sőt.Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy a profi karrierje során végig a Romát erősítő Francesco Totti a csapat új mezének bemutatásakor kijelentette: ez lesz az utolsó Roma-dressz, amit viselni fog. A szavai nyomán gerjedő pletykák egyikeként elterjedt, hogy az olasz játékos esetleg követi az Egyesült Államok profiligájába Marco Di Vaiót, aki tavaly a Montreal Impact labdarúgója lett, ám minapi sajtótájékoztatóján Totti ezt legalábbis nem erősítette meg, sőt.

„Hogy a nyomdokaiba lépve követem őt az MLS-be? Szerződésem van a Romával, ezt tiszteletben kívánom tartani, szóval számomra kizárólag egy csapat létezik. De ettől még nagyra tartom Di Vaiót, akitől tudom, hogy kiválóan érzi magát Kanadában” – így Totti, akinek még egy évig él a szerződése a „farkasoknál”.

A Roma a legutóbbi idényben nem parádézott, a bajnokságban hatodik lett, és bár bejutott az Olasz Kupa döntőjébe, ott kikapott a városi rivális Laziótól, így nem lehet ott az európai kupaporondon.

„Próbálunk ismét olyan csapatot építeni, amelyik a legmagasabb szinten is versenyképes. Trófeákat csak erős játékosokkal lehet nyerni. Reméljük, hamarosan ismét a legértékesebb serlegekért leszünk versenyben” – tette hozzá Totti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik