Juventus: Pogba megérkezett az orvosira – videó

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.07.09. 11:34
null
Paul Pogba megérkezett a Juventus orvosi központjába (Fotó: juventus.com)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a francia válogatott középpályása, Paul Pogba megegyezett a Juventus csapatával és a 2022–2023-as idényt ismét a torinóiaknál kezdi meg. A 29 éves labdarúgó ma reggel megérkezett a kötelező orvosi vizsgálatra régi-új klubjához.

 

Paul Pogba szerződése június 30-án járt le a Manchester Unitednál, a francia játékos pedig nem hosszabbított, így ingyen távozott a klubtól – csakúgy, mint 2012-ben. A célállomás akkor is az olasz Juventus volt, ahol a középpályás négy idényt töltött, mielőtt visszatért Manchesterbe.

Pogba tegnap érkezett meg Torinóba, ahol a szurkolók üdvrivalgással köszöntötték. Ez ma sem volt másképp, több százan várták az orvosi vizsgálatokra érkező futballistát.

 

A francia a Juventusban töltött korábbi időszaka alatt négyszer nyert Serie A-t és kétszer Olasz Kupát. 178 meccsen lépett pályára, ezeken 34-szer talált be és 40 gólpasszt osztott ki.

A 29 éves középpályás nem az egyedüli, akiért a Juvénak eddig nem kellett átigazolási díjat fizetnie ezen a nyáron, az „Öreg Hölgy” ingyen szerezte meg a PSG szélsőjét, Ángel Di Maríát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik