Serie A: Rudolf Gergelyt most csak a Bari érdekli, a kérők ráérnek

2011.03.16. 10:36
Rudolf Gergely most nem foglalkozik más klubok ajánlataival, egyelőre csak a Bari fontos a számára – az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Bari magyar légiósa csapata kedd délutáni edzése alkalmából beszélt erről az őt faggató olasz újságíróknak.

A jelenleg a Genoa kölcsönjátékosaként Bariban futballozó Rudolf Gergely – aki iránt egy minapi hír szerint a görög AEK Athén érdeklődik – kitérően reagált a további sorsát firtató kérdésre:egy minapi hír szerint a görög AEK Athén érdeklődik – kitérően reagált a további sorsát firtató kérdésre:

„Egyszer szeretnék majd egy nagycsapatban futballozni, de ebben a pillanatban nem álmodozom. Most kizárólag a Bari a fontos, a bennmaradás, minden mással ráérünk később foglalkozni."

A magyar játékos nemcsak a görög klubbal kapcsolatos értesülés, hanem a Milannak lőtt nagyszerű, pontot érő vasárnapi gólja miatt is az érdeklődés középpontjába került.

„Örülök, hogy gólt lőttem a Milannak, de boldogabb lennék, ha nyertünk volna egy nullára. A közelmúltban a Fiorentina, az Udinese és a Milan ellen egyaránt megmutattuk, hogy megütjük a Serie A színvonalát, nem is értem, hogyan kerülhettünk ilyen rossz pozícióba" – mondta Rudolf.

A magyar válogatott támadó a beszámolók szerint hozzátette: a nehéz helyzet és az elmúlt mérkőzések erősítették a csapategységet, amelyre igen nagy szükség lesz rögtön a következő mérkőzésen, vasárnap a Chievo ellen.

Kilenc fordulóval a Serie A 2010–11-es szezonjának vége előtt a Bari az utolsó helyen áll, az előtte álló Bresciától kilenc, a már bennmaradást jelentő helyen álló Cesenától 12 pont a lemaradása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik