Bayern: megállapodtak Manéval, három évre ír alá – sajtóhír

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.01. 18:33
null
Eldőlt, hol folytatja Mané a pályafutását? (Fotó: AFP)
A Bild a Liverpoollal kapcsolatos hírekkel foglalkozó sportújságíróra, Dave Ockopra hivatkozva arról írt, hogy a „vörösök” támadója, Sadio Mané mindenben megegyezett a Bayern Münchennel, s hároméves szerződést ír alá – amennyiben a két érintett klub is megegyezik egymással.

 

Az elmúlt időszakban több pletyka is megjelent azzal kapcsolatban, hogy a Liverpool szenegáli támadója nyáron távozni szeretne a klubból, s arról is beszámoltunk már, hogy a Bayern München jár a legközelebb a szerződtetéshez. A Bild most azt írja, a játékos hároméves kontraktust ír alá, és évi 20 millió euró lesz a fizetése.

A lap úgy tudja, a bajorok 30 millió eurót fizetnének Mané játékjogáért, a Liverpool viszont 50-et szeretne kapni érte – a Bayern hajlandó lenne (bónuszokkal kiegészülve) 10 millió euróval többet ajánlani. A Bayern engedményt remél a Liverpooltól, különösen azért, mert 2020-ban „mérsékelt átigazolási díjért”, 22 millió euróért engedték el Thiagót a „vörösökhöz”.

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp korábban azt nyilatkozta, szeretné a hamarosan lejáró szerződésű három sztárja, Mohamed Szalah, Roberto Firmino és Mané kontraktusát is meghosszabbítani, ám tudja, hogy „nagyon kicsi az esély arra, hogy mindannyian maradjanak”.

Egyre inkább úgy fest, beigazolódik az aggodalma…

Mané az elmúlt hat év jelentős részében meghatározó tagja volt a Liverpoolnak, 269 tétmeccsen 120 gólig és 48 gólpasszig jutott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik