Bayern: Nem kaptam magyarázatot a kapusedző menesztésére – Neuer

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2023.02.03. 21:28
null
Manuel Neuert teljesen ledöbbentette Toni Tapalovic menesztése (Fotó: Getty Images)
Pályafutása legőrültebb eseményének nevezte Toni Tapalovic kapusedző menesztését a Bayern München csapatkapitánya, Manuel Neuer. A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő bajorok kapusa hiányolja az elfogadható magyarázatot a klubvezetés részéről, számára ugyanis felfoghatatlan a döntés – Neuer mindezt a Süddeutsche Zeitungnak árulta el.

 

Számomra egy csapás ez a döntés, teljesen ledöbbentett. A semmiből jött az egész, egyáltalán nem értettem”mondta a Süddeutsche Zeitungnak Manuel Neuer, aki hozzátette, a sérülése miatt egyébként sincs jó passzban.

Amikor szembesültem a hírrel, úgy éreztem magam, mintha kitépték volna a szívemet. Ez volt a legőrültebb történés, amit valaha tapasztaltam a pályafutásomban. Pedig sok mindent átéltem már. Ez a döntés még a Schalke 04 szurkolóinak gyűlöleténél is durvább.”

A Bayern München mindig is egy nagy család akart lenni, ez az ügy viszont szégyellnivaló. Soha nem tapasztaltam ehhez hasonlót.”

Semmilyen indoklást nem kaptam, amit megértettem volna. Egy-két dolog ugyan elhangzott, de nem kaptam olyan érvet, amely kizárta volna, hogy megbeszéljük és tisztázzuk a dolgokat” – zárta mondandóját Neuer, aki határozottan cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint Tapalovic rá nem tartozó információkat osztott meg vele.

Neuer súlyos sérüléssel bajlódik, nagy valószínűséggel kihagyja az idény második felét – éppen ezért volt szükségük Yann Sommerre a münchenieknek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik