Világfutball: az arab világban ad tanácsot az MLSZ nézőügyben

Vágólapra másolva!
2020.06.08. 18:05
null
A korábbi remek védő is szót kap a konferencián (Fotó: AFP)
Szerdán négy részből álló konferenciát tartanak az Arab Emírségekben, Dubaiban, ahol a helyi sporttanács és a rendőrség szervezésében a sportélet biztonságos újraindítása mellett a nézőkre vonatkozó biztonsági előírásokról ejtenek szót. A rendezvényen a Magyar Labdarúgó-szövetség képviselője is részt vesz.

A csakfoci.hu bukkant rá a khaleetimes.com cikkére, amely szerint az ország labdarúgó- és kosárlabda-szövetségének vezetői mellett a golfozók Euro Tour-versenysorozatának elöljáróit is meghívták az eseményre, amelyen ott lesz a Magyar Labdarúgó-szövetség képviselője is.

A rendezvényen a sportesemények nézők előtti biztonságos megrendezésének egészségügyi előírásairól, szabályozási keretekről folyik majd az egyeztetés és eszmecsere. Azt az arab lap nem hozta nyilvánosságra, hogy az MLSZ-t pontosan ki képviseli majd a szerdai rendezvényen, pusztán annyi a bizonyos, hogy a magyar fél hozzászólásait a Nézők visszatérése az európai és az Emírségek bajnokságában című második szekcióban várják elsősorban. Ebben a részben szólal fel egyébként a Real Madrid korábbi csillaga, a sokszoros spanyol válogatott védő, Míchel Salgado is, aki a dubai spanyol focisuli igazgatójaként ténykedik jelenleg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik