Topolya: cáfol a klub, Mamic nem lesz a csapat elnöke

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2020.10.06. 13:33
null
Zdravko Mamic nem lesz a Topolya elnöke (Fotó: <a href="https://www.facebook.com/ZdravkoMamic/" target="_blank">Facebook</a>)
Percek alatt járta be a szerb sajtót, és került be a hírportálok vezető hírei közé, hogy a horvát labdarúgás rettegett hatalmassága, Zdravko Mamic átveszi a Topolyai Sport Clubot. A hírt a MaxBet Sport honlapja közölte: azt írták, hogy értesüléseik szerint a szabadszájú Mamic nemsokára a szerb labdarúgásban próbál majd meg érvényesülni, méghozzá úgy, hogy ő lesz a topolyai együttes vezetője.

 

Az exkluzív hírként tálalt információt szinte az összes ismertebb hírportál átvette, de mint kiderült, az egész egy nagy kacsa, amit Palágyi Szabolcs, az észak-bácskai klub vezérigazgatója a Szerbiai Rádió és Televíziónak megerősített.

„Mi is meglepődtünk, amikor elolvastuk a hírt, hogy Zdravko Mamic veszi át a Topolyai Sport Clubot. Őszintén, nem is tudok erre mit mondani, mivel ez nem lehetséges” – nyilatkozta Palágyi, aki hozzátette, a topolyai klubból soha senki nem lépett kapcsolatba Mamiccsal, éppen ezért érte őket meglepetésként a MaxBet Sport híre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik