MLS: Sallóiék magyar származású edzője lehet a következő amerikai kapitány?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.16. 21:49
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Portland Timbers korábbi vezetőedzője, Caleb Porter kijelentette: szerinte a Sallói Dánielt foglalkoztató Sporting Kansas City magyar származású trénere, Peter Vermes megérdemelné, hogy az Egyesült Államok válogatottjának következő szövetségi kapitánya legyen.

„Ha amerikai szakembert szeretnénk leültetni a kispadra, akkor szerintem Peter Vermes a legmegfelelőbb választás – jelentette ki az ESPN-nek Porter, akinek tavaly november óta nincs csapata. – Ez a fickó megérdemelné, hogy megkapja az irányítást.″„Ha amerikai szakembert szeretnénk leültetni a kispadra, akkor szerintem Peter Vermes a legmegfelelőbb választás – jelentette ki az ESPN-nek Porter, akinek tavaly november óta nincs csapata. – Ez a fickó megérdemelné, hogy megkapja az irányítást.″

Vermes – aki már az Egyesült Államokban született – 2009 óta a Sporting Kansas City csapatának vezetőedzője, ezzel rekorder az MLS jelenlegi trénerei között, ráadásul nemrég 2023-ig hosszabbított.

Az 51 éves, 66-szoros amerikai válogatott szakember 2012-ben kupát, 2013-ban bajnoki címet nyert a Kansasszel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik