Játékossors: az MU korábbi sztárjával nem hosszabbítottak Orlandóban

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.11.27. 10:11
null
<strong>Nani</strong> három idény után távozik (Fotó: Getty Images)
Nani 2007 és 2014 között meghatározó játékosa volt a Manchester Unitednek. A Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan szintén a Sportingból szerződtetett szélső ezt követően megjárta Törökországot, a La Ligát, a Serie A-t, kétszer is visszament portugál nevelőegyesületéhez, majd 2019 tele óta az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Orlando Cityben futballozott. A 35 éves BL-győztes támadó, miután csapata a Nashville ellen kiesett a rájátszásból a héten, az Instagram-oldalán bejelentette, hogy mivel nem hosszabbítják meg vele a télen lejáró szerződését, három év után elhagyja a klubot.

„Minden jónak vége szakad – kezdte Nani az Instagramon. – Három csodálatos idény után, tele nagyszerű pillanatokkal, új barátságokkal és sportsikerekkel a hátam mögött, elhagyom az Orlando Cityt.

Orlando olyan város, amelyet az otthonomnak hívhatok, ahol nagyszerű emberek és fantasztikus szurkolók élnek, de a klub úgy döntött, hogy a lejáró szerződésemet nem hosszabbítja meg. Megtiszteltetés volt csapatkapitányként vezetni az együttest a klub történetének első rájátszásban játszott meccsén és döntőbe jutni az »MLS is Back« tornán. Sohasem fogom elfelejteni, hogy a szurkolók és a közösség hogyan támogattak engem és a családomat azóta, hogy Floridába érkeztünk. Barátotokként és szurkolótokként maradok meg. A legjobbakat kívánom nektek!”


Mivel Nani novemberben betöltötte a 35. életévét, könnyen elképzelhető, hogy a télen vagy jövő nyáron bejelenti a visszavonulását.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik