Huszti büntetett, Messi rekordot döntött, Falcao ötöt vágott - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2012.12.10. 11:10
Bár a labdarúgó-vasárnap Radamel Falcao és Lionel Messi nevétől volt hangos, azért mi, magyarok Huszti Szabolcs két góljára is büszkék lehetünk. Angliában a United a 92. percben nyerte meg a manchesteri derbit a City ellen. A magyar támadó mindkét büntetőjét berúgta, a másodikkal a meccset is megnyerte a Hannover. Vasárnapi videók.

A Manchester United hosszabbításban lőtt góllal 3–2-re legyőzte a városi rivális Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi mérkőzésén. A holland csatár, Robin van Persie a 92. percben szabadrúgásból talált be. A Manchester United hosszabbításban lőtt góllal 3–2-re legyőzte a városi rivális Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi mérkőzésén. A holland csatár, Robin van Persie a 92. percben szabadrúgásból talált be.


Sokáig úgy tűnt, hogy a Tottenham idegenben legyőzi az Evertont, ám a liverpooli csapat a hosszabbításban kétszer is betalált.

A másik liverpooli csapat is hátrányban volt a West Ham ellen, de végül itt is megfordult az állás, így a „Beatles-város” két győzelemmel zárta ezt a fordulót.

Huszti Szabolcs két gólt is szerzett a német labdarúgó-bajnokságban a Hannover–Leverkusen mérkőzésen. A magyar támadó mindkét alkalommal büntetőből talált be, az elsővel egyenlített, a másodikkal 3–2-es vezetésre tett szert a csapata, és ez is lett a végeredmény.

Mönchengladbach 2–0-ra legyőzte a Mainzot a német labdarúgó-bajnokságban. A második hazai találat egészen parádésra sikeredett, Juan Arango 44 méterről emelt a kapuba, miután az üresen állt...

A Juventus idegenben 1–0-ra legyőzte a Palermót az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnapi mérkőzésén. A győztes gól Stephan Lichtsteiner nevéhez fűződik, a svájci Mirko Vucsinics zseniális passza után talált a kapuba.


A Milan hatgólos meccsen 4–2-re legyőzte idegenben a Torinót, a másik milánói csapat, az Internazionale pedig a Napolit verte meg 2–1-re.


TOR 2-4 MIL (All Goals) ourmatch.net by ourmatch

Az Atlético Madrid 6–0-ra legyőzte a Deportivót a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A kolumbiai Radamel Falcao egészen bámulatos teljesítményt nyújtott, egymaga öt gólt szerzett.


[www.online-soccer.ru] Atletico Madrid 6-0... by

Lionel Messi góljával a Barcelona megszerezte a vezetést a Betis ellen. Az argentin zseni később még egy gólt lőtt, vagyis 86. találatát is elérte ebben a naptári évben, amivel megdöntötte Gerd Müller rekordját. A Bayern München német klasszisa 1972-ben szerzett 85 találata volt az eddigi abszolút csúcs a futballtörténelemben.


[www.online-soccer.ru] Real Betis 1-2 Barcelona... by all-goals

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik