FFT: top 10 híres kutya a futball világában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.11.07. 19:52
Címkék
Mario Balotelli kutyái a Liverpool edzésén rohangáltak. Itt az ideje egy alapos kutyamustrának!

Ízelítőként néhány híres eb a FourFourTwo magazin 10-es listájáról:Ízelítőként néhány híres eb a FourFourTwo magazin 10-es listájáról:

Rooney hot dogot akar
2010 nyarán Wayne és Coleen Rooney 10 ezer fontot költött el négy és fél milliós otthonuk padlófűtésére. Hogy miért? Mert nem akarták, hogy francia masztiffjuk, illetve két bichon friséjük a hideg talajon mászkáljon. Ezért kiépítettek egy kutyablokkot. „Coleen akarta – mondja egy »forrásunk«. – De Rooney szívéhez is közel állnak az ebek.”

„Hol a kutyám, fiatalember?”
Brian Clough labradorja, Del Boy a Nottingham Forest edzőpályájának rendszeres látogatója volt az 1980-as években. Külön emberei voltak, hogy sétáltassák. „Egy nap le kellett vinnem a Trent folyóhoz, de elszaladt – idézte fel Gary Charles. – Húszan kerestük mindenhol, mintegy három-négy órán keresztül.” Amikor Gary rettegve visszatért a pályára, arra lett figyelmes, hogy a kutya ott ül a gazdája irodájában. A kutyafáját!

Egy sztár és Keane
Roy Keane a sajtónak is bemutatta Triggst 2002-ben, néhány nappal azt követően, hogy Mick McCarthyval való vitája után otthagyta az ír vb-keretet. „Remek kutya volt, mindenhova magammal vittem” – lamentált egy évtizeddel később, 2012-ben, amikor a kutya az örök vadászmezőkre távozott. Még vicces életrajz is készült a szupersztárról.

A teljes listát megtekintheti a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik