FFT: top 10 durva fogadás a futballban

Vágólapra másolva!
2020.11.16. 19:48
Két New York-i politikus egy vacsorában fogadott, hogy hol fog játszani a Man. City által alapított New York City FC. De ez még semmi...

Ízelítőként néhány igen merész sztori a FourFourTwo 10-es listájáról: Ízelítőként néhány igen merész sztori a FourFourTwo 10-es listájáról:

Levágod, Sir Alex?

A bénító önbizalomhiány sohasem tartozott Cristiano Ronaldo tulajdonságai közé. Fergie kétszer is kihasználta, hogy a portugál szeret fogadni. Ronnie a 2003–04-es idényben arra fogadott, hogy szerez tíz gólt, a 2004–05-ösben pedig arra, hogy 15-öt. Nem kellett volna: „Akartam fizetni, de nem fogadott el egy fillért sem” – emlékezett vissza Ronnie, aki emelte a tétet, felajánlotta, hogy az 400 font legyen. A klubhoz közeli források szerint a menedzser azt mondta, hogy inkább a vesztes borotválja le a fejét.

Nótatévé

Az 1998-as franciaországi világbajnokságon az angol játékosok unalmukban azt kezdték játszani, hogy 100 fontot kap, aki belecsempészi egy sláger címét a vele készített interjúba. Tony Adams fapofával mondta ki négy Beatles-szám címét egy háromperces műsorban, de a BBC rájött a turpisságra, és jól lebarmolta a csapatot.

Baróti és a cigaretta

Az 1978-as argentínai világbajnokság selejtezőjén Baróti Lajos válogatottja a Szovjetuniót fogadta 1977-ben Budapesten, és a tét ugyebár nem csak a vb-re való kijutás volt. A legendás és nagy dohányos mester megígérte, ha sikerül legyőzni a „ruszkikat”, soha többé nem gyújt cigarettára. Nem is gyújtott.

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik