ESM: három barcás és két PSG-s a hónap álomcsapatában

Vágólapra másolva!
2019.03.05. 17:56
null
Ter Stegen és Messi is bekerült a februári álomcsapatba (Fotó: AFP)
Az FC Barcelonából három, a Paris Saint-Germainből két labdarúgó került be az Európai Sport Média (ESM) szervezet februári álomcsapatába.

 

A katalánokat Marc-André ter Stegen, Jordi Alba és Lionel Messi, míg a párizsi együttest Ángel Di María és Kylian Mbappé képviseli a hónap álomtizenegyében. A legtöbb szavazatot januárhoz hasonlóan ezúttal is Messi kapta, aki szeptember óta a hat álomcsapatból ötbe bekerült.

A Barcelona argentin csillagán kívül – a szavazatszámok alapján – Mbappé, Paul Pogba, Sergio Agüero és Virgil van Dijk helye sem volt kérdéses a hónap együttesében.

A voksoláson Magyarországot Murányi Domonkos, a Nemzeti Sport Online újságírója képviseli. Kollégánk tizenegye nyolc helyen (Ter Stegen, Giménez, Van Dijk, Pogba, Di María, Messi, Agüero, Mbappé) egyezik meg az ESM összesített álomcsapatával.

AZ ESM FEBRUÁRI ÁLOMCSAPATA (4–3–3)
Marc-André ter Stegen
(FC Barcelona, 4 szavazat) – Joshua Kimmich (Bayern München, 5), José Giménez (Atlético Madrid, 4), Virgil van Dijk (Liverpool, 7), Jordi Alba (FC Barcelona, 3) – Julian Brandt (Bayer Leverkusen, 3), Paul Pogba (Manchester United, 9), Ángel Di María (PSG, 3) – Lionel Messi (FC Barcelona, 11), Sergio Agüero (Manchester City, 8), Kylian Mbappé (PSG, 9)

AZ IDÉNY KORÁBBI ÁLOMCSAPATAI
JANUÁR

DECEMBER
NOVEMBER
OKTÓBER
SZEPTEMBER

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik