Real Madrid: eladnák az MU-nak Viníciust, hogy legyen pénz Mbappéra – sajtóhír

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.17. 13:18
null
A hírek szerint megválhat a Madrid Viníciustól (Fotó: Getty Images)
Egy spanyol oldal, a Sport információi szerint a Real Madrid eladhatja Vinícius Júniort, hogy elég pénzt szerezzen Kylian Mbappé szerződtetéséhez.

A Paris Saint-Germain szupersztárját rendszeresen hozták már szóba a Madriddal, de a legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol klub nagy áldozatot hozna, hogy megköthesse a várva várt üzletet.

A Sport információi szerint ugyanis a Manchester United akár 150 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni a fiatal brazilért, hisz Manchesterben már 2017-ben is pályáztak rá, mikor felfedezték a Flamengóban, ám ekkor elhappolta a „királyi gárda”.

Ez elsőre lehetetlen üzletnek hangozhat, de ha komolyan gondolja a Real a francia szerződtetését, akkor mélyen a zsebébe kell nyúlnia, amit nagyban megkönnyítene, ha megválnának Viníciustól.

A cikk arról is említést tesz, hogy Vinícius távozását elősegítheti, hogy nagyon gyakran szól bele politikai kérdésekbe, amelyek nem feltétlen vetnek jó fényt a klubra. Ezen felül arról is szó esik, hogy ugyan most jó formában futballozik a brazil, de az idény elején nélküle is sikerült jó eredményeket hoznia a csapatnak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik