A Liverpool elrontotta Erling Haaland nagy napját; Egy esztendeje választották meg a Magyar Vízilabda-szövetség elnökévé Madaras Norbertet

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2023.11.25. 23:32
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

A brit Daily Mail arról írt, hogy a Liverpool elrontotta Erling Haaland nagy napját, az lett volna ugyanis az igazi, ha a norvég támadó győzelemmel ünnepelheti az 50. Premier League-gólját. A Liverpool megérdemelte a döntetlent a címvédő Manchester City otthonában rendezett rangadón, mert nagyszerűen küzdött, a kapus Alisson Becker viszont feltűnően bizonytalanul mozgott a gólvonal előtt. Jürgen Klopp, a vendégek menedzsere úgy vélte: „Mindent összevetve nagyon jó eredményt értünk el.” Kollégája, Pep Guardiola azt mondta: „Nincs ok a búslakodásra. A Premier League-elsőség nem ezen a mérkőzésen dőlt el.” A brit Daily Mail arról írt, hogy a Liverpool elrontotta Erling Haaland nagy napját, az lett volna ugyanis az igazi, ha a norvég támadó győzelemmel ünnepelheti az 50. Premier League-gólját. A Liverpool megérdemelte a döntetlent a címvédő Manchester City otthonában rendezett rangadón, mert nagyszerűen küzdött, a kapus Alisson Becker viszont feltűnően bizonytalanul mozgott a gólvonal előtt. Jürgen Klopp, a vendégek menedzsere úgy vélte: „Mindent összevetve nagyon jó eredményt értünk el.” Kollégája, Pep Guardiola azt mondta: „Nincs ok a búslakodásra. A Premier League-elsőség nem ezen a mérkőzésen dőlt el.”

Az OTP Bank Liga 14. fordulóját a harmadik helyen váró Puskás Akadémia a második Ferencvárost fogadja vasárnap, s amelyik csapat nyer, a vetélytársa előtt zárja a játéknapot – a zöldek ráadásul sikerükkel visszaelőzhetnék a pénteken az élre ugró Paksot. Legutóbb a Marco Rossi vezette Bp. Honvéd volt képes arra, hogy egymást követő három bajnokit nyerjen a zöld-fehérek ellen – erre a bravúrra készül a Puskás Akadémia, míg a Dejan Sztankovics által felkészített zöld-fehérek Felcsúton vetnének véget rossz sorozatuknak, a bajnokegyüttes három nyeretlen tétmérkőzés után győzne újra.

Egy esztendeje választották meg a Magyar Vízilabda-szövetség elnökének Madaras Norbertet, akinek az első éve éppen olyan volt, mint a játékos-pályafutása vagy a Fradinál szakosztályelnökként töltött időszaka: sorjáztak az aranyérmek. Neki elsősorban a parton kellett helytállnia (bár a válogatottal edzett is...), ám az tagadhatatlan: az irodai munka minősége hatással van a medencében történekre is. „Ha az elvégzendő munka mennyiségére és megoldandó problémák számára gondolok, kissé alábecsültem a csapatomra váró feladatokat. Ha az időközben elért eredményeket nézem, a parton, de elsősorban a vízben, akkor sikeresnek mondanám az első évet” – mondta a lapunknak adott interjúban az MVLSZ elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik