C. Ronaldo az új Ibra, Diego Costa lefejelte Sissokót - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2014.05.05. 09:44
Nem történt meglepetés az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, amelyben a tabella negyedik helyén álló Arsenal 1–0-ra legyőzte a Gera Zoltánt nélkülöző West Bromwich Albiont. Olaszországban a második helyen álló Roma súlyos, 4–1-es vereséget szenvedett a kiesőzónában állomásozó Cataniától, így hátránya immáron behozhatatlan a Juventusszal szemben. A spanyol élvonalban megszakadt az Atlético Madrid tízmeccses veretlenségi sorozata, míg a Real Madrid 2–2-es döntetlent játszott a Valenciával. Cristiano Ronaldo sarokkal a kapuba pöccintve állította be a végeredményt. Összefoglalók.



A Premier League 37. fordulójában a BL-szereplést már kiharcoló Arsenal a sérült Gera Zoltán nélkül kiálló West Bromwich Albiont fogadta, és Olivier Giroud fejes góljával megnyerte az erősen közepes színvonalú, ám küzdelmes mérkőzést. A Chelsea hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Norwich Cityvel.

Arsenal–West Bromwich Albion 1–0

Chelsea–Norwich City 0–0

A második helyen álló Roma súlyos, 4–1-es vereséget szenvedett a kiesőzónában állomásozó Cataniától, így hátránya immáron behozhatatlan a Juventusszal szemben. A Milan 1–0-ra legyőzte a kapura teljesen veszélytelen Intert, a találkozó egyetlen gólját Nigel De Jong szerezte a második félidőben.

Catania–Roma 4–1

Milan–Internazionale 1–0

Megszakadt az Atlético Madrid tízmeccses veretlenségi sorozata. A listavezető fővárosiak 2–0-ra kikaptak idegenben a Levantétól. A Real Madrid 2–2-es döntetlent játszott a Valenciával a Santiago Bernabéu Stadionban.

Levante–Atlético Madrid 2–0



Momo Sissoko VS Diego Costa | Levante-Atlético... by afrikfoot

Real Madrid–Valencia 2–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik