Remekelt a Fradi, hengerelt az MU, Szalaiék nagyon kikaptak - videók

Vágólapra másolva!
2013.08.18. 09:28
Ezen a hét végén gyakorlatilag már majdnem mindenhol megkezdődtek a csatározások a bajnoki címért Európa futballpályáin. A magyar élvonalban továbbra is nyeretlen a Győr, ellenben a Fradi szárnyal. Németországban Szalai Ádám és Huszti Szabolcs együttese is nagy verést kapott, a Bayern pedig csak egy góllal nyert a Frankfurt otthonában. Angliában a Manchester United hengerelt, az Arsenal viszont meglepő vereséget szenvedett. Videós összefoglaló a szombati mérkőzésekről.

NB INB I

A labdarúgó NB I 4. fordulójában a Pécs a címvédő Győri ETO ellen megszerezte első pontját a bajnokságban, még úgy is, hogy az utolsó negyedórában emberhátrányban futballozott. A mérkőzés 1–1-re végződött: Koller Krisztián büntetőből volt eredményes a 11. percben, nem sokkal később a győri Nikola Trajkovics is betalált.

Pécs–Győri ETO 1–1

A Ferencváros nyerte a 203. örökrangadót! Az FTC hazai pályán 2–0-ra legyőzte a városi rivális MTK-t. A zöld-fehérek góljait Józsi György büntetőből, Holman Dávid pedig fejjel szerezte.

FTC–MTK 2–0

A találkozó után Ricardo Moniz, a zöld-fehérek trénere elmondta, Somália hiánya meglátszott csapata játékán, míg Garami József vendégek vezetőedzője kiemelte, a büntető döntött a találkozón.

A DVTK hazai pályán csak 1–1-es döntetlenre volt képes a Kecskeméttel szemben. A találkozó után a miskolciak trénere, Tomiszlav Szivics csalódottan nyilatkozott, míg Bekő Balázs, a kecskemétiek vezetőedzője szerint agresszívabban kell játszaniuk.

DVTK–Kecskemét 1–1

ANGLIA

Az angol Premier League 2013–2014-es szezonjának első mérkőzésén a Liverpool az Anfielden 1–0-ra legyőzte a Stoke Cityt. A hazai csapat rengeteg helyzetet kidolgozott, de többnyire ki is hagyta azokat. Hogy ez nem bosszulta meg magát, az annak köszönhető, hogy a hajrában Simon Mignolet kapus hárította Jonathan Walters büntetőjét.

Liverpool–Stoke City 1–0



Az Arsenal ugyan vezetett, de 3–1-es vereséget szenvedett az Aston Villától. Olivier Giroud találatára Christian Benteke két tizenegyessel (az elsőnél a kipattanót értékesítette) válaszolt, majd a hajrában Antonio Luna végezte ki a londoniakat.


Arsenal–Aston Villa 1–3



Győzelemmel kezdett a címvédő Manchester United. A Premier League nyitó fordulójában a „vörös ördögök” a Swansea City vendégei voltak, és Robin van Persie, illetve Danny Welbeck duplájának köszönhetően 4–1-es sikerrel gyűjtötték be a három pontot.

Swansea–Manchester United 1–4


NÉMETORSZÁG

Szalai Ádám a második félidőt töltötte a pályán a Schalkéban, amely a szünet után kapott gólok következtében súlyos, 4–0-s vereséget szenvedett a Wolfsburg otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának szombati játéknapján. A címvédő Bayern München idegenben nyert, Mario Mandzukic remekül eltalált kapáslövésének köszönhetően.

Wolfsburg–Schalke 4–0



Frankfurt–Bayern München 0–1


SPANYOLORSZÁG

A Valencia különösebb látványosságokat nélkülöző mérkőzésen 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Málagát a spanyol labdarúgó-bajnokság első fordulójának szombati, késő esti mérkőzésén.

Valencia–Málaga 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik