Norvégia: Korcsmár gólt lőtt, a Brann feljött a második helyre

Vágólapra másolva!
2011.04.04. 20:57
Korcsmár Zsolt góllal járult hozzá csapata, a Brann 4–1-es győzelméhez a Lilleström elleni, norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokin. A Brann két forduló után még hibátlan, rosszabb gólkülönbséggel szorul a listavezető Start mögé.

Megszerezte első gólját a bergeni Brann színeiben Korcsmár Zsolt: az egykori újpesti védő csapata harmadik találatát szerezte a Lilleström elleni találkozón. A Brann 4–1-re, meglepően simán nyert az első mérkőzését a Stabaek otthonában 7–0-ra (!) megnyerő Lilleström otthonában.

A Brann fantasztikusan kezdett és kilenc perc alatt kétgólos előnybe került a remekül játszó Kim Ojo és Diego Gustavino vezérletével. A házigazda sárga-feketék Anthony Ujah góljával visszakapaszkodtak, de Korcsmár a szünet előtt visszaküldte őket a padlóra. A magyar légiós egy belőtt szabadrúgásba piszkált bele Magnusson kapus előtt 1–3!

A második játékrészben a bergeniek már kényelmesen kontráztak és a 68. percben megszerezték a negyediket is, Birkir Már Saevarsson révén egy ellentámadás után. Korcsmár gólja mellett védekező feladatát is jól ellátta, két alkalommal kulcsfontosságú szituációban mentett – edzője alighanem elégedett lesz teljesítményével.

LABDARÚGÁS
NORVÉG TIPPELIGAEN
2. FORDULÓ
Lilleström–Brann
1–4
VASÁRNAP
Sogndal–Odd Grenland 1–4
Haugesund–Sarpsborg 4–2
Start–Strömsgodset 5–1
Molde–Tromsö 2–2
Rosenborg–Stabaek 1–2
PÉNTEKEN
Valerenga–Aalesund 2–0
SZOMBATON
Fredrikstad–Viking 0–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik