Magyar-finn: Nem érhet minket meglepetés a pályán - Juhász

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.13. 11:15
Juhász Roland, a magyar labdarúgó-válogatott védője a Videoton hivatalos honlapjának elmondta, egészséges önbizalommal várja mindenki a péntek esti Finnország elleni Eb-selejtezőt.

„Alaposan kielemeztük a finneket, nem érhet minket meglepetés a pályán. Nem érzem azt, hogy feszültek lennénk, úgy fogalmaznék, hogy egészséges önbizalommal várja mindenki a péntek estét. Sajnos nem a legjobban kezdtük a sorozatot, azonban a legutóbbi két idegenbeli mérkőzésen megszerzett négy ponttal valamelyest sikerült javítanunk. A finnek ellen csak a három pont megszerzésével lennénk elégedettek" – mondta a vidi.hu-nak Juhász Roland.vidi.hu-nak Juhász Roland.

„Biztos, hogy ez a meccs teljesen más lesz, mint a márciusi találkozó, amikor kikaptunk az északiaktól. Azóta a keretben is történtek változások, és Dárdai Pál érkezésével a válogatott is más szellemben készül. Ha a finnek és az oroszok ellen is pályára lépek, utolérhetem Puskás Ferencet a válogatott örökranglistáján. Óriási megtiszteltetés lenne a számomra, és nagy boldogsággal töltene el, ha jövő héten nyolcvanötödik alkalommal is felhúzhatnám a válogatott mezét" – tette hozzá Juhász.

A magyar válogatott péntek 20.45 órakor lép pályára az új Üllői úti stadionban Finnország ellen, majd november 18-án Oroszországot fogadják ugyanitt Juhászék felkészülési mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik