Magyar-finn: a finn kapitány megemeli a kalapját Dárdai előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.07. 18:46
Mixu Paatelainen, a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, fel vannak készülve arra, hogy Dárdai Pál csapata az első perctől támadni fog a budapesti Eb-selejtezőn.

„Egyszerű a matek, ha nyerünk Magyarországon, jól állunk a csoportban, ha nem, akkor sem kell szomorkodnunk, de nehezebb lesz a helyzetünk. Győzni megyünk Budapestre" – kezdte értékelését együttese sajtótájékoztatóján a finn válogatott szövetségi kapitánya, Mixu Paatelainen. Mixu Paatelainen.

„Le a kalappal Dárdai előtt, nagyszerű eredményeket ért el, a románok elleni ikszre és a feröeriek elleni sikerre büszke lehet. Biztos vagyok benne, hogy a kapitányváltás ellenére egy jól összerakott, taktikailag megfelelően felkészített csapat ellen játszunk pénteken. A magyarok a fizikumukat kihasználva az első perctől támadni fognak otthon, erre fel vagyunk készülve" – tette hozzá a finnek mestere.

A magyar labdarúgó-válogatott november 14-én, pénteken 20.45 órakor lép pályára az új Üllői úti stadionban a finnek ellen Eb-selejtezőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik